esmaül hüsnanın tecellileri

isimsiz11

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar biliyorsunuz ki Allah'ın 99 ismi vardır ve herbirinin farklı anlamı ve tesirleri vardır ve bu yüzden zikretme sayıları ebcedsel değere göre farklıdır herbirinin...Size sorum şu aranızda bir hacet için Zikir çeken var mı ? Varsa kendisi üzerinde gördüğü etkisini paylaşabilir mi ?

mesela El-Vedud isminin anlamı sevilmeye layık demek ve bu ismi çok zikreden kullar arasında sevgi saygı görür..

bunun gibi ??

böyle bir paylasim baslamistim ve devamini getirmeyi unuttum, kendim hep yaptigim icin zikirlerimi, olumlarimi ve pozitif düsünme enerjisini, burada devam etmem gereken bir paylasim oldugu akildan cikmis..

iyi hatirlattiniz, bi ara vakit bulup bu konuda kendi capimda ögrendiklerim ve kitapta uyguladiklarimi paylasirim..

tabii bilgisi olan herkesi bu paylasimlara bekliyoruz..

peki yaptığınız zikirlerin tecellileri oldumu üzerinize ? :)

belli olmuyor mu desem ;)))..

kendime olan güvenim, kendimle olan barisikligim bunun en büyük tecellilerinden diyebilirim..

sükür, her daim pozitif bir enerjiye sahibim..

olumlu düsünme becerim gelismis bir sekilde..

farkindaligim, kavrayisim davranisim ve uyanikligim ileri denli..

sevgiye olan bagim bagliligim ve cabalarim dur durak bilmiyor..

bereket ve zenginlik sanki üstüme yapismis ve beni güclendirmek icin and icmisler..

sükür sükür sükür sükür...

Verene binlerce kez sükür.. Ne isterseniz size o verilecektir.. Ne dilerseniz size o verilecektir.. Er yada Gec..

en önemlisi can-i gönülden istemek dilemek ve inanmak ver her devrede sükür etmek

bu dedikleriniz zikir den sonra hissettikleriniz değil mi yani hangi zikirleri günde kaç defa ve toplam ne kadar sürede yaptınız ?

esmaül - hüsna zikrini ben neredeyse tümü günde en az 3 - 7 en fazla 11 kere okuyorum, hepsini.. sonra ise sirasi ile 33 defa basliyorum okumaya bu benim toplam bir haftami aliyor bazen daha fazla da oluyor, malum is ve sosyal yogunluktan..

biraz anlasilmaz gibi oldu ama söyle diyeyim 3 kere esmaül hüsna hepsini sonra bittikten sonra 33 defadan basliyorum sirasi ile Er Rahman artik günde kac yapabiliyorsam..

tabii baslamadan önce dileklerimi ve isteklerimi belirtiyorum..

bazen tabii belirli bi durumunuz oluyor mesela gücsüz bir durumda oluyor isleriniz zor geliyor size o zaman tabii sayisinca cekiyorum

Böyle durumda mesela El - Kavi cekiyorum 116 kere..

ben bunları yapıyorum ama direk sayılarında bırakmıyorum çok çok zikrediyorum yani "ya kuddüs" ü en az 170 yapıyorum e fazlasından bişey olmaz nasılsa :D inşallah görücem etkilerini yapmaya başladığım bu 3 günden beri sanki yavaş yavaş bi tecelli var sanırsam :)

ya kuddüs (170) Maddî ve manevî her türlü temizlik, kalp temizliği, ruhî hastalıklardan iyileşmek.
ya selam (131) Korkulan her şeyden emin olmak ve esenliğe çıkmak.
ya sabur (298) Başladığı işi kolay bitirmek, sinirini yenmek ve sabırlı olmak.
ya kahhar (306) Zalimlerin ve din düşmanlarının kahrından kurtulmak.

dogrudur muhakkak zaten görürsün tecellilerini cünkü Yaradan en büyüktür.. ama sadece sayilarda kalma.. mesela Ya Kuddüs´ü o sayisinca ama diger zikirleride muhakkak basla sirasiyla 33 defa yapmaya..

mesela ben bugün ez-zahir okuyorum 33 iste sonra ki derken sonraki ne kadar sirasi ile 33 yapabiliyorsam ama bugün kendimi mesela pek iyi hissetmiyorum biraz sagligimda havalardan ve stresli gecen is yogunlundan halsiz hissediyorum ve sürekli aklima estikce dakka basi, kalktigimda oturdugumda uzandigimda hep Es-Safii diyorum..

yani bu sekil yaparsan her yönlü huzur sahibi olursun.. tabii senin bilecegin.. herkesin bir sectigi yol vardir degil mi ;)))

bolca tecellilerini görmen dilegi ile..

sağol kardeşim ben kendime uygun olanları seçiyorum hedefime daha kısadan varmak için sağol yinede :)

ne güzel bir konu açmışsınız...ben de sosyal fobi için uğraşıp duruyorum..dua ve esmalarla ayakatayım çokk şükür...okuduğum esmalar ama sayısız bir şekilde içimden geldiği kadar
ya veded sevgi için
ya kaviyy ya metin irade için
ya kuddus acizlikten,kötü düşüncelerden uzak durmak için
ya mütekkebbir kendine güven için
ya bais atılgan olmak için
ya basit ferahlamak,rahatlamak için

Rabbi enniy messeniyeş şeytanu Binusbin ve azâb;
Rabbi euzü BiKE min hemezatiş şeyatıyn;
Ve euzü BiKE Rabbi en yahdurun;
Ve hıfzan min külli şeytanin marid;

bu duayı da okuyun şeytanın vesvelerinden uzak durmak için.sevgiler:)

ya bais ismi ölüleri dirilten anlamına gelir ve bazı forumda "olmayacakmış gibi görünen şeyleri olduran" manası da vardı peki bu esmalardan önce hayatınız nasıldı esmalardan sonra hayatınız nasıl değişti ve ne kadar devam ettiniz veya hala devam ediyomusunuz ? :)

ben ya bais isiminin anlamını çok araştırdım ve 2 3 ay sonra atılgan biri oluyorsun..şöyle söylim en başta ya vedud ismiyle başladım etkileri görünce inanamadım sonra namaz,sonra dualar derken ii olma yolunda ilerliyorum..sizin ne rahatsızlığınız vardı?

ben ya bais isiminin anlamını çok araştırdım ve 2 3 ay sonra atılgan biri oluyorsun..şöyle söylim en başta ya vedud ismiyle başladım etkileri görünce inanamadım sonra namaz,sonra dualar derken ii olma yolunda ilerliyorum..sizin ne rahatsızlığınız vardı?

ya bais isminin anlamı ölüleri dirilten bundan eminim ama sanırım senin dediğin insan üzerindeki tecellisi :) bende asosyallik var sosyalfobi var yani toplum içinde rahatça yemek yiyememe asıl sorunum :) peki siz ya vedud isminin ne gibi faydasını gördünüz ve kaç gün/ay zikrettiniz? ben dediğim gibi ya kuddüs ya selam ya sabur ya kahhar diye 99 luk tesbihi 3 kere bitiriyorum :)

Biliyosunuz bayanlar 'ya' diyerek zikrediyo izninizle bildiklerimi sizede aktarmak isterim
Bolluk ve bereket için Ya Hamid
Bedenen güçlü olmak için Ya Kaviy
Sevmek sevilmek hanede muhabbeti arttırmak için Ya Vedud
Dileklerinizin olması için Ya Latif
Başladığınız işi kolay bitirmek için Ya Sabur
Büyük ve ağır hastalıklardan korunmak için Ya Mümin
Dert sıkıntı ve üzüntüden kurtulmak için Ya Halik
Hayatta neşeli ve enerjik olmak için Ya Halik
İşte başarınızı arttırmak için Ya Muhyi
Kötü alışkanlıkları bırakabilmek için Ya Raşid
Zekanızın daha kuvvetli olması için Ya Muhsi
Hedeflediğiniz şeye ulaşmak için Ya Musavvir
Eşinizle aranızın bozulmaması ve daha iyi olması için Ya Muksit
Talih ve şansınızın açılması için Ya Şekkur
Maddi ve manevi güçlü olabilmek için Ya Metin
Günahlardan kurtulmak için Ya Kuddus
Şimdilik bukadar yaziyim sonra yine eklerim.
Ben bu yıl baya zor şeyler yaşadım ve bu Esmaül Hüsnalar beni ayakta tuttu diyebilirim. Okadar okudum okadar yazdımki hepsini tek tek. Ozamanlar anlamını bilmesemde öğrenmeye çalışarak sürekli okudum yazdım ve herşey hikaye bunların yanında. Eğer bi sorununuz varsa sadece bunlarla cidden çözebilirsiniz. En çok Ya Rahman ve Ya Rahim içimi ferahlatıyo.

İyi Akşamlar :)

çok sağol paylaşımda bulunduğun için evet ben 3-4 gün oldu zikre başlayalı sanki değişim var gibi bende :)

Çook etkiliyo çok inaan. Bide en hızlı etki edeni :)

peki kaç kare ve kaç gün zikrederek bu tecelliyi gördün ? yoksa bırakmayıp hala yapıyomusun ? :)

Sayı veriyolar yok 209 kere falan diye ama ben mantıklı bulamıyorum pek onları. Bu ara boşladım bu konuyu görünce tekrar kendime geldim başlicam. Bence dilediğin kadar oku sürekli :)

Sayı veriyolar yok 209 kere falan diye ama ben mantıklı bulamıyorum pek onları. Bu ara boşladım bu konuyu görünce tekrar kendime geldim başlicam. Bence dilediğin kadar oku sürekli :)

sayı vermelerinin sebebi ebcetsel hesaba göre, aslında o sayılar kadar okumak gerekiyor ama ben en az verilen sayıya kadar yapıyorum ve o sayıyı aşıyorum yani az olmasın diye :D eee Allah'ı daha çok zikretmek daha iyi değil mi :)

Tabiki doğru diyosun çok olsunda az olmasın :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri