Selam arkadaşlar .. 1 sene oldu eski sevgilimi unutamadım .. Onunla tekrar bir araya gelemeyeceğimizi büyük ölçüde kabullendim ama ruhsal ve fiziksel ihtiyaçlarım doğrultusunda ondan vazgeçemiyorum .. Onunla ilgili şüpheler,ihtimaller,ona karşı kazanmış zaferlerimi belirten hayaller,kıskançlıklar, onun başka birisiyle ilişkisi olması, onunla karşılaşma korkusu, yorulduğumu hissediyorum.. Bir tür bağımlılık gibi birşey bu ...
Hangi telkinleri ne şekilde hangi aralıklarla dinlemeliyim ? Ve eski sevgilimden kurtulmak için gireceğim bu süreçte ruhsal ve fiziksel ne gibi uygulamalar yapmalıyım ?
Fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar yapacağınız yorumlaır vereceğiniz fikirler ben veya benzer problemleri bulunan bir başkasının çıkış yolu olabilir şimdiden teşekkür ediyorum, arzu ettiğiniz bir hayat diliyorum ...
Hangi telkinleri ne şekilde hangi aralıklarla dinlemeliyim ? Ve eski sevgilimden kurtulmak için gireceğim bu süreçte ruhsal ve fiziksel ne gibi uygulamalar yapmalıyım ?
Fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar yapacağınız yorumlaır vereceğiniz fikirler ben veya benzer problemleri bulunan bir başkasının çıkış yolu olabilir şimdiden teşekkür ediyorum, arzu ettiğiniz bir hayat diliyorum ...