- Reaksiyon puanı
- 2
Erteleme sorunumla ilgili olarak forumda bulunan diğer mesajları okudum fakat kendime çare bulamadım. Ben yüksek lisansımın tez aşamasındayım ve artık çok sıkı bir şekilde oturup yazmam gerekiyor. Ama o kadar büyük bir isteksizlik var ki içimde başına oturdum mu ilgim hemen başka şeylere yöneliyor. Araştırıp bulmakta sorun yaşamıyorum. Sadece bilgileri bir araya toparlayıp yazmak işkence geliyor ve her bilgisayar başına geçişimde erteliyorum.
Telkinleri iki haftadır düzenli dinliyorum. Bir hafta sadece ego ve suçluluk dinledim.
bunlar hala listemdeler. Şu anki listem:
1-ego
2-suçlulluk(arka arkaya 3-4 tane, çünkü en büyük problemim suçluluk)
3-erteleme
4-mutluluk
Geceleri uyurken de zinde uyanmayı da ekliyorum. Acaba listemde mi bir sorun var? Biliyorum bir çok kişi eklemeleri bazı telkinleri çıkararak listeyi kalabalıklaştırmadan yapmış. Ama ben suçluluğu çıkarmak da istemiyorum. Lütfen bir öneride bulunabilir misiniz?
Telkinleri iki haftadır düzenli dinliyorum. Bir hafta sadece ego ve suçluluk dinledim.
bunlar hala listemdeler. Şu anki listem:
1-ego
2-suçlulluk(arka arkaya 3-4 tane, çünkü en büyük problemim suçluluk)
3-erteleme
4-mutluluk
Geceleri uyurken de zinde uyanmayı da ekliyorum. Acaba listemde mi bir sorun var? Biliyorum bir çok kişi eklemeleri bazı telkinleri çıkararak listeyi kalabalıklaştırmadan yapmış. Ama ben suçluluğu çıkarmak da istemiyorum. Lütfen bir öneride bulunabilir misiniz?