erkek ve küpe

erkeğe küpe yakışır mı???

• Kullanılan toplam oy
    43
kısıye gore degısır..sonucta kupe bayan*larda alısık oldugumuz bır takı ve bunu erkekler de takıyor...kısa ve dıkılmıs saclar da erkeklere has ve,bunu da bayanlar yapabılıyor..e hal boyle ıken ıkısının de yadırganmaması gerek..

ama sahsı fıkrım kısıye gore degısebılır..

bence söylediğin çok çirkin bi yakıştırma beğenmeyebilirsiniz hiçbi şeyi ama terbiye sınırlarını aşmadan ifade etmekte fayda var küpe takan bir sürü erkek var espiri olarak düşünüyosun ama hakaret ettiğinin farkında olmalısın

küpe kadın aksesuarıdır... bu gün küpe takan yarın ko+ex takar...:D

kaan9203 merhaba;

Herkes her konuda fikrini söylemekte elbette özgür,eleştiri yapmaktada fakat yazdığın yorumu okudum ve okuyuncada üzüldüm...Çünkü görüyorum ki yaşadığın toprakların geçmişindeki büyük komutanlar ve hükümdarlar hakkında pek fazla bilgiye sahip değilsin...üzücü hemde çokk...eğer tüm bunları bilseydin Tarihe adını büyük başarılarla yazdıran Fatih Sultan Mehmetin ve daha nice Türk büyüğününde küpe taktığını bilirdin...Küpe altı üstü bir aksesuar,onu takmak ne bir erkeği kadın yapar nede kişiliğini değiştirir.

Bu konuda yorum yaptım çünkü bu sitede şöyle bir anlayışımız var,insanların paylaşımlarını okuduğumuzda onların sorunlarını kendi sorunlarımız,mutluluklarını kendi mutluluklarımız gibi karşılayıp birbirimize fikirlerimizle güler yüzümüzle destek olmaya çözüm olmaya çalışıyoruz..bu yüzdende senin yorumunu okuyunca sanki orda hiç yokmuş gibi sayfayı kapatamazdım

bir tek padişah küpe takmıştır, o da yavuz sultan selim'dir. hikayesi de enteresandır. Malum osmanlı'nın en çok savaşan ve ömrü fetihte geçen padişahıdır. mısır seferi esnasında kölelerin kulaklarına halka taktıkların görmüş ve bunun nedenini sormuştur. Cevap olarak 'onların bizim kul ve kölemiz olduğunun işaretidir' cümlesini alınca 'ben de allah'ın kulu ve kölesiyim' diyerek aynı halkadan kendisi de takmıştır.

tarihin %80 i yalandır... geri kalan %20 'ninde gerçek olduğu şüphelidir...

Herkese yakışmıyor ki küpe. Tarkan'a yakışıyor mesela. Ama Yavuz Bingole hüsnü şenlendiriciye yakışmıyor :D

armagani unutuyosun popstardaki:)) onada bi güzel yakisiyoki sormay789

Ben onu bilmiyorum da şimdi hayal ediyorum İbrahim Tatlıses küpe taksa nasıl olurdu diye. Ya da Kahtalı Mıçı

Bence yakışır.
Ben kendim takıyorum ayrıca çevreden gelen tepkiler de olumlu yönde dedem hariç :)

Cevap: Ynt: erkek ve küpe

Ben olsam takmazdım. Bir de erkekler küpe taksa bile sadece sol kulağa takıyorlar bu neden böyle.

Sol kulağa takarsan heteroseksüelsin, sağ kulağa takarsan homoseksüelsin olarak açıklayabiliriz.

sevincli İkisine birden takarsa khkh56

Nerden bulursun bu sorularıkhkh56 İkisine birden takarsa ben kısaca top der geçerim. Racona ters işler yapan benimle muhattap olmasınkhkh56
khkh56khkh56 düz mantıkk ::) kısa ve özz: T-O-P khkh56khkh56 bu vb. durumlarda recep ivedik özdeyişi var bi tane :P sende bilirsin; 'poroblem nedir gardaşş' khkh56khkh56 2. filmde sanırım, japonlara anlaşmayı zorla imzalattırıyorduu khkh56 khkh56khkh56 3 ü herkese tavsiye ederimm :) harika konu saptı yrl78

Merhaba arkadaşlar

Ne yazik ki her konuda olduğu gibi eşcinsellik konusunda bilgimiz oldukça az.
Yapılan araştırmalar eşcinselliğin bir hastalık olmadığını çoğunlukla doğuştan olduğunu göstermiştir.Dolayısı ile bir tercih değildir.
Kişilerin cinsel tercihine saygı duyuyorum demek bile doğru bir ifade olmaz.

Kişilerin dinlerine,ırklarına nasıl saygılı isek cinsel yönelimlerine de aynı derecede saygılıyız.

Malesef eşcinseller halen bazı ülkelerde idam edilmekteler.Ya da hoş olmayan kelimelerle aşağılanmaktalar.

Kişisel gelişim forumumuzda ki üyelerimizin bu tür konularda hassasiyet göstermesini homofobik yaklaşımlardan özellikle uzak durmalarını rica ediyorum.

Ya da hoş olmayan kelimelerle aşağılanmaktalar.
Kişisel gelişim forumumuzda ki üyelerimizin bu tür konularda hassasiyet göstermesini homofobik yaklaşımlardan özellikle uzak durmalarını rica ediyorum.
Evet, bu taş bana Atakan Abi y789 Tamam bundan sonra onlara öyle kelimeler kullanmıycam ;)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri