EneS'in GÜNLÜĞÜ

Ynt: EneS'in GÜNLÜĞÜ

th_welcome.gif
yeniden hoşgeldin.. hismiley

Seni ve güzel paylaşımlarını özlemiştik aramıza yeniden hoş geldin. vien1

gunes ' Alıntı:
hoşgeldin enes 2 ay bayağı bi uzun süre şimdiki hedeflerin neler merak ettim.

telkinleri bırakmıştım güneş onlara yeniden başladım bu 3. günüm olacak. hedeflerime gelince bilinç altımı temizledikten sonra yapmak istediğim bi kaç şey var. en basitinden asabi yanımı eritmek , biraz kindarım o duygumdan kurtulmak istiyorum çünkü sadece bana zarar veriyor. 2 ay suresince baı şeyleri kaybettim onları yeniden kazanmalıyım. ha bide utangaç yanımda var ondanda kurtulmam lazım. kişilik olarak bunlar. bunun dışında hayatımda işimde de ilerlemek istiyorum . yani kısaca ben hayatı sıkıcı bi oyun olarak diil güzel ve çok zevkli bir oyun olarak yaşamak istiyorum. şimdiye kadar yapmaya çalışıpta yapamadığım bu işte.:((( selametle.....

Cevap: Ynt: EneS'in GÜNLÜĞÜ

ccööö:) epey zaman geçmiş yaf. günlük demiştim yıllık oldu sanki bu

ccööö:) epey zaman geçmiş yaf. günlük demiştim yıllık oldu sanki bu

Evet :)) Yillik olmus sanki ama biraz seni ozlemis sanirim:)y789

En bastan okudum canim gunlugunu ne kadar guzel paylasimlar ve ilerlemeler yasamissin... Merak ettigim su an nasilsin bu 1 sene zarfinda neler yaptin, nasil gelisimlere sahit oldun kendi icinde?

Huzurla Kal

teşekkür ederim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri