Ekim 2009 Buluşması Yapalım mı?

glshzn

Çevirmen
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben aslında yeni bir üyeyim fakat kendini geliştirmek isteyen insanlarla tanışmayı çok isterim.Paylaşımlarla inancımızı ve enerjimizi artırabileceğimizi düşünüyorum. İstanbulda bir buluşma düzenleyebilir miyiz acaba? Görüşlerinizi bekliyorum.

selamlaR.
eğer 5 Ekim ve 12 ekim civarınDan önce olurFa bende katıLabilirim :o awa gEnede biR bilene Sormak lazım...

Ben aslında yeni bir üyeyim fakat kendini geliştirmek isteyen insanlarla tanışmayı çok isterim.Paylaşımlarla inancımızı ve enerjimizi artırabileceğimizi düşünüyorum. İstanbulda bir buluşma düzenleyebilir miyiz acaba? Görüşlerinizi bekliyorum.
kesinlikle tanışalımmm:)

Ben Afyonluyum Afynada bi organizasyon falan olabilirmi?
Şayet birçok konuda bu site sayesinde aydınlandım ve yollar kat ettim
Eğer organizasyon olursa kaçırmak istemem

kesinlikle katılmak isterim.Pazar günü olur muhtemelen.Tanışmak ve paylaşmak çok isterim.

eğer böyle birşey olursa ve İzmir yada Bursa'da gerçekleşirse bende katılmayı çok isterim ve bundan çok mutlu olurum

İstanbul Avrupa yakası olan tüm faaliyetlere katılabilirim.

peki arkadaşlar o zaman herkes müsait olduğu tarihleri yazsın. ben öğrenciyim, boş zamanlarımda okula gider geri kalan zamanda yan gelp yatarım o halde ben bütün ekim boyunca müsaitim :) bir engel çıkarsa burda paylaşırım. mesela Ekimin 4ü uygun mu?

Ekim 4 uygundur diyenler??

Evet çoktandır buluşma yapmadık İstanbul ..Müminim buluşalım ya seni de görmedim çoktandır..

Ben bu ara musaitim buyuk ihtimalle hafta sonu cumartesi yada pazar gibi ben gelirim

vay metinim. dediğim gibi bu haftasonu edirneye gideceğim. ama haftaya olabilir. bence sakınca yok. pazar günü olursa iyi olur. işler çok yoğun şu sıralar, pek paylaşımda yapamıyorum ama deneyimler sürüyor. anlatırız.

glshzn arkadaşım ozaman organizasyona bi el atıver. mümkünse avrupa ve anadolu yakasında ulaşımı pek sorun olmayan bir yer olsun.

sapkal89

ben mekan bilmiyorum arkadaşlar, bilen biri yer sölesin bize. ve tarihi nasıl yapalım?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri