Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği

Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği

hımmm teşekkürler..normal yani..

Ynt: Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği

Ben Çekim Yasasını öğrenmeden önce hep benim olumsuz düşüncelere sürükleyebilecek şarkılar dinlerdim..fakat artık dinlemiyorum....o yüzden sanat müziğini tercih edemiyeceğim....

NASIL İNDİriliyor

Buraya yeni üye oldum.Denemek için ücretsiz indirmek istedim.Ama olmuyor ya burada yazılanlar doğru değil ya da ben yanlış yapıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler..

Merhaba AYTEK13;t678

Aramıza hoşgeldiniz..vien1

Linkler çalışıyor, sadece ilgili linkin üzerine sağ tuşla Hedefi Farklı Kaydet seçmeniz yeterli...

Sevgiler..actionsmile

Merhaba ben yeni üyenizim,
Başta belirtilen linklerden yükleyemedim. yardımcı olabilir misiniz, lütfem.

merhaba cotton77

RapidShare Webhosting + Webspace

linki tıkladığında, free dedikten sonra geri sayma işlemi başlıyor. sayma işlemi bitince harf ve rakamdan oluşan 3 karakteri kutucuğa yazarak download dediğinde indirme işlemine başlıyor

sevgiler actionsmile

Merhaba ben yeni üyenizim,
Başta belirtilen linklerden yükleyemedim. yardımcı olabilir misiniz, lütfem.

Merhaba

idea3Yeni üyenizim bu tarz müziklerle çok ilgileniyorum.Yanlız indiremedim lütfen linkleri kontrol ederseniz çok sevinirim.güzel bir şey bulduğunda (hakverirsiniz ki) onu indiremeyince insan derty biraz şaşırıyor.
Çok teşekkürler kolay gelsin..

Merhaba Laroche ,yukarıdaki link çalışıyor durumda t678

yha bu sanat müziklerini sadece ayrı verseniz değişik değişik normaldede dinlesek farklılarını olmaz mı :D

merhaba yeni üyeyim.
ama mp3 indiremedim
site adresi hatalı diyor
normalde com iken neden linkte org yazıyor?

Sn. Moderatör
Öncelikle ellerinize sağlık.
Karanlıkta yol bulmaya çalışırken el yordamıyla bazen kırıp döker insan,bazende hisleriyle kolaycacık buluverir yolu, sanat müziği karanlıkta el yordamıyla gönül gözüyle bulduğumu düşündüğüm yollardan biriydi,ama bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum,çok teşekkür ederim emeğinize sağlık, öğrenmek sonsuz süreç, k8908teşekkürler...

SLM EGO GUCLENDİRİCİDE SANAT MUZİGİNDE TEK BİR PARCAMI VAR SAYGILAR

evet hepsınde bırer parca..

yanı kendıne guvenın doga*sında da bır ..ego *nun sanat muzıgınde de bır ...
saygılar ..

yanlıssam duzeltıleyım tabı kı ..
bılmıslık taslıyor gıbı olmayayım da ..:S

merhaba yeni üye oldum ama sadece su sesi indirebildim

ya kardeşim bu ne türk sanat müziği yaaaa :D:D:D

10.11 DAKİKA OYSAKİ BENDE SADECE MÜZİK OLMADIĞI İÇİN ŞAŞIRDIM.SÖZLÜ TELKİN HİÇ DUYMAMIŞTIM DAHA ÖNCE::)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri