Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik

arkadaşlar linkler hatalı ve de önerdiğiniz diğer telkin siteleri de paralı malesef.

ben dinlemeyi çok istiyorum ama ne yaptıysam bilgisayara da telefona da indiremedim. acil olarak indirebileceğim bir link var mı acaba???

Bu linkler çalışmıyor, yardımcı olabilir misiniz?

merhaba ; ego su sesini tüm yazılanları yapmama rağmen indiremiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz ltfn ilginiz için şimdiden tşkler

hiç bir linki indiremiyorum lütfen yardımcı olur musunuz (indirme yasak gibi bi uyarı veriyor )

hiç bir linki indiremiyorum lütfen yardımcı olur musunuz (indirme yasak gibi bi uyarı veriyor )

-Linke tıkladığınızda üye olmanız ile ilgili bir uyarı geliyor, sağ üstteki "x" işaretine veya alttaki "No thanks, continue to view" yazısına tıklayarak kapatın uyarıyı.
-İndirmek istediğiniz telkin yazısına tıklayın.
-Açılan yeni sayfada "Download" butonuna tıklayın.
-Tekrar uyarı gelirse ilk adımı uygulayıp, tekrar "download" butonuna tıklayın.

Uyarılardan kurtulmak için ücretsiz bir dropbox hesabı açabilirsiniz.

linkler ölü. yeniler misiniz?

Merhabalar. İmzamda yer alan link i kontrol edebilirmisiniz?

Ego klasik müzik dinlerken gözlerim kendisi kapaniyor uyku geliyor

Telkinleri asagidaki linkten indiriniz.

Bu linkte sadece 1 adet ücretsiz mi var ? Ben mi öyle görüyorum ?

Sinirbilim alanında yüksek lisans yapıyorum. Bu müziğin faydalı arasında beynin loblar arası beyaz cevher miktarını arttırdığı nörogörüntüleme çalışmlarında belirtiliyor. Özellikle klasik müzikler daha çok etkisi olsa gerek.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri