B
Bugle
Guest
Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği
smilelar önemliiiiiiiiii.... kiss3
smilelar önemliiiiiiiiii.... kiss3
Hepsinin içinde ayni telkin var.Etkileri aynıdır.Rehber bolumunde yazdiği üzere ilk önce ego ve suçluluk dinlemeniz daha etkili olacaktır.Etkilerde dinleme süresine bağlı olarak ortalama 1-2 haftada çıkar.skoseci ' Alıntı:Slm. Yaklaşık 1 haftadır Ego Güven Güçlendiriciyi diniliyorum. Her gece dinliyorum. Klasik denedim, olmadı doğa denedim şimdi new age deniyorum. Bunlardan hangisi daha etkilidir. Bu konuda bir cevap yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
mustafab ' Alıntı:merhaba,
daha önce bir arkadaş sormuş fakat bir cevap alamamış. Acaba telkini ( Örneğin Ego Güçlendirici) newage-ney-klasik çeşitlerini indirip dinlesek olur mu? yoksa sadece bir çeşit mi dinlemek lazım.
teşekkürler. kolay gelsin.
uverture ' Alıntı:biraz saçma olcak ama bişey sorcam...daha önceki muhabbetlerden mp3 ler ingilizce değilmiş onu anladım ama ingilizce olsaydı bilinçaltım verilen mesajı alabilirmiydi?
yani bilinçaltım ingilizce konuşabiliyomu konuşabiliosa benden daha mı iyi konuşuyodur eger benden daha iyiyse benim yerime onu nasıl konuşturabilirim![]()
Sesi çok fazla açtığınızda bazi müzik versiyonlarinda duyulabiliyor.Sesi biraz daha az açiniz...ASLI ' Alıntı:Sayın Atakan Bey,
İki buçuk haftadır, bu MP3 leri dinliyorum. Okuduğum yazı ve açıklamalardan aslında bilincimin bu sesleri duymayarak direnç gösteremediğini ve MP3 lerin benim bu sesleri duyamayacağım şekilde hazırlandığı öğrendim ancak ben bazı telkinlerin bir kısmını (özellikle müzik ritmi azaldığında veya müzik aralarında) duyabiliyorum. Hatta bazılarının arkasında aynı anda iki farklı konuşma duyabiliyorum. Bu normal mi? Bu durum benim MP3 lerden max verim almamı engellemez mi? Bu yararlı hizmet için teşekkür ederim.
music45 smiliyface blissy
25emel ' Alıntı:uverture ' Alıntı:biraz saçma olcak ama bişey sorcam...daha önceki muhabbetlerden mp3 ler ingilizce değilmiş onu anladım ama ingilizce olsaydı bilinçaltım verilen mesajı alabilirmiydi?
yani bilinçaltım ingilizce konuşabiliyomu konuşabiliosa benden daha mı iyi konuşuyodur eger benden daha iyiyse benim yerime onu nasıl konuşturabilirim![]()
arkadaşlar müsadenizle ben khkh56 khkh56 khkh56 hele benden dahamı iyi konusuyordur bölümüne aa34 aa34
Kısa metinler için söyledğiniz doğru.Ancak uzun metinlerde gelecek zamanda kullanilabilmektedir...qqqq ' Alıntı:selam atakan bey.telkin içeriginde gelecek zamana göre telkin cümleleri kurulmuş şimdiki zaman kullanılsa daha iyi olacagı kanaatindeyim.mesela kendini daha iyi hissedeceksin gibi .. hissediyorsun olsa hemen insan bu moda girebilir ve daha etkili olur.sevgiler saygılar..lütfen cevap..
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.