mozkan ' Alıntı:İyi günler bu siteyi bir kaç gün önce tesadüfen gördüm. İlgimi çekti. Acaba sitenizde yayınladığınız mp3ler içerdikleri konu itibariyle tammıdırlar yoksa sadece tanıtım amaçlı telkinin bir kısmını mı içeriyor. Ben Ego güçlendirici telkini dinlemeye karar verdim. Siteden ücretsiz olarak yayınladığınız ego güçlendirici veya diğer konular için telkinler tam mıdır. Bu konuda bni aydınlatırsanız sevinirim.
khkh56sances ' Alıntı:benim kuşklarım var. peki bu tür şeyler kötü amçlı kullanılrsa o zaman ne olacak biz telkinleri duymuyoruz ya kötü şeyler söyleniyorsa
aa34 aa34 aa34 aa34PSİKO ' Alıntı:khkh56sances ' Alıntı:benim kuşklarım var. peki bu tür şeyler kötü amçlı kullanılrsa o zaman ne olacak biz telkinleri duymuyoruz ya kötü şeyler söyleniyorsa
bence smileyler hakkındaki düşündükleriniz yanlış smileyler biraz da duyfularımzı yansıtmak için konulmuşXkL ' Alıntı:yazılar çok anlaşılması zor şekilde yazılmış. yabancı dil hemen altında da aynı şekilde Türkçesi; biri daha belirgin olsa daha iyi anlaşılırdı. çok dikkat dağıtırı şeyler var sitede. örneğin bunca smiley çok gereksiz olmuş sadece anlaşılmayı zorlaştırır ve karışıklık yaratır.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.