EFT Kitabı

avi907

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar forumda yayınlandı mı bilmiyorum ama en azından bu başlıktan ulaşmanız daha kolay olur diye düşündüm
Gary Craig'in web sitesinde yayınladığı ücretsiz e-kitabın türkçe çevirisi eftyle ilgili bir site tarafından çevrilmiş ordan indirmiştim...
Eft'yi burdan öğrendim, mucize dedikleri kadar var göz atsanız iyi olacak sung66

http://rapidshare.com/files/49097925/EFTmanual_Turkish.pdf.html

RapidShare'den download yapmakta zorluk çekenler yada ilk defa kullanacak olanlar;
1- Yukarıdaki linke tıklayın
2- Açılan Sayfada Free diye bir düğme olacak oraya tıklayın
3- Sonraki sayfada orta kısımda büyük harflerle yazılı olan kodu hemen altındaki boş kutucuğa yazıp download düğmesine tıklayın indirin...

Hepsi bu kadar bol şans... :)

Ynt: EFT Kitabı

teşekkürler paylaşımIn için..

teşekkürler şimdi indiriyorum smiliyface smiliyface

çok teşekkürler avi907 super
şimdi gördüm ve hemen indiriyorum..

Çok teşekkür ederim..merak ettiğim bir konuydu.

yaklasik 6 ay önce bu kitabi internetten indirmek icin cok ugrastim ama basarili olamamistim
cok tesekkurler

Merhabalar
ya ben rapid dosyası ile indirilen şu bahsedilen programı indiremedim hata veriyor yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı?

Kitabı indirdim paylaşımın için teşekürler.. gssmile

teşekkürler paylaşım için

Paylaşımın için teşekkürler alk78 eft ile bugün tanıştım ve heryerde konuyla ilgili kitap ararken karşıma çıktı art56art56 umarım sitede bahsi geçtiği kadar mucizevi bir yöntemdir smiliyface

teşekkür ederim arkadaşım indirdim biraz önce henüz okumadım ama ilgimi çekeceği kesin tekrar saol super

Teşekkürler paylaşım için.. kiss3

paylaşımın için teşekkürler, mükemmel b,r kurs, hem de ücretsiz.süpper...

arkadaşlar o link error veriyor..başka bir seçenek var mı acaba?

Kitabı indirdim, pratik görünüyor.

Paylaşımın için teşekkürler:)

Bu vesileyle İzmir Semineri sırasında EFT ye sempati duymamı sağlayan Sevgili Abdullah Bey'e tekrar teşekkür ediyorum...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri