EFT Kitabı

arkadaşlar indiremedim sayfa error veriyor.
yardımcı olurmusunuz
Sevgiler

linkte problem görünmüyor semkur'cum.
bir süre sonra tekrar dene istersen..

sevgiler actionsmile

eft için ne gibi olumlu şeyler söylememiz gerekiyor

ben de indirmek istedim error veriyor :(

ben de indirmek istedim error veriyor :(

Link sağlam arkadaşlar, bir sorun yok..

Linke tıkladığınızda Free ve Premium seçeneklerinden "Free" yazana tıklıyorsunuz..
Geri sayım sona erince Download yazıyor zaten..

indirdim problem yok teşekkürler!! :)) herhalde yoğunluktan dolayı error vermişti. elinize sağlık.

kitabı indirdim ama acılmıyo

teşekkürler indirdim en kısa sürede okuyacağım teşekkürler

herhangi bir sorun yok ben de indirdim..çok teşekkürler..

Bende indiremiyorum malesef,bende de hata veriyor link.

Link sağlam arkadaşlar, bir sorun yok..

Linke tıkladığınızda Free ve Premium seçeneklerinden "Free" yazana tıklıyorsunuz..
Geri sayım sona erince Download yazıyor zaten..

Arkadaslar linkte bir sorun yok diyorsunuz ve geri sayim sona erince download yapin diyorsunuz ama geri sayim baslamiyor ki,ilk tikladigimiz sayfada Error veriyor 4897 bu kitabi okumayi cok istiyorum lutfen yardimci olun.. rt67

teşekkürler paylaşım için. en kısa zamanda indiricem.

Teşekkürler. Bugün kesinlikle bana lazım olan buydu :)

iyi bi öğrenci olurum umarım. Teşekkürler :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri