edepsiz komedya

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
hoş bir sakin şarkısı..

gözlerin ya vardı aklımda

biz çoktan unuttuk dünya dediklerini

aşk bir kaza dedin bizse sağ kurtulduk

bugün senin günün onu da mahvettin

seni sorana her yanım dedim

dahasını da ekledim

ellerini uzat ki dokunsun

parmaklarım bugün

seni sorana her yanım derim

ve dahasını da eklerim...

diye günlerce okul koridorlarında avare aşıklar gibi dolaştıran, sakinliğime sakinlik ekleyen, beni sakin'e ve sakinliğe aşık eden o enfes şarkı olur kendileri.. cok severiz, bi gün görmesek özleriz.

http://www.myspace.com/... adresinden dinlenebilirliği vardır. ilgilenenlere yani..

seni sorana her yanım derim. hastayım sana galromin, yerim!

şeklinde dillendirdiğim güzel şarkı.

albüm* çıktığına göre yakın zamanda deli gibi milletin ağzına yapışmasını sağlayacak sakin parçası. dinleyen kişiyi dağıtıp geçer bu şarkı.

vokalin tatlı yorumuyla, müziğin hoş tınısıyla ve de içten sözleriyle bi anda sakin aşığı yapan şarkıdır.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri