e - 3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* kapalısı da olan bir harf.

* mozilla firefox'ta araç çubuğuna yazıldığında oyun. ekolay.net' in açılmasını sağlayan harf.

* euler sayisi.

* ortaöğretim ve sonrasında sorulan testlerde 5 şıklı sınavlarda en sondaki şık. e şıkkı.

* amerika' da meşhur bir televizyon kanalı.

* alfabemizin altıncı harfi olmakla beraber ince ünlülerimizdendir.

* "eeeee" uzatılarak söylendiğinde bir şeye inanmadığını belirten harf. sonuna "h" eklenirse bıkkınlık belirtir.

* alfabenin en güzel harfi. bana göre askin e hali. kimine göre elif.

hayattaki çoktan seçmeli sorularımın tek cevabı ismin baş harfi. iyi ki bende de var bir e,ve belki ancak bir e kadar yakınız birbirimize ne güzel ey sevgili. yenilgiyi bir e kadar sevebilmek. hepsi senin sayende bay e.

* mi major notasıdır.

* almanca'da o ve u dan sonra geldiğinde onları ö ve ü ye çevirmeye yarayan faydalı harf.

* gemilerde kullanılan sancak flamalarında 'rotamı sancağa değiştiriyorum' anlamına gelen sancak kodu.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri