insan tek kalmalı die düşünüorm bişeylerin farkına varabilmek için..yalnız kalmalı ve çareyi bi başkasın da deil kendinde bulmalı..istersen kendi yolun olabilirsin bu inançtayım..geçmişim çok uzun..7.sınıftan bu zamana kadar beni bırakmayan bir ve büyük sorun sonrası arka arkaya gelen birbirindne yıkıcı,ters döndürücü,can alıcı olaylar..
allaha şükür hayattaym allaha şükür hala düşünebiliorm..ve yapmayı planladığm çok şey var..her ne kadar anlık depresyonlarım oluosa da en fazla 15 dk sürüo ağlıorm kesilio
..eskiyi hatırlamıorm sadece geçen zamanıma üzülüorm bundan sonraki deil bundan önceki zamanımın nasıl geçtiğine.. ve bunun verdiği gerginlik oluo..daha az önce düşündüm neden şimdi deilde yarın diorm..neden olacak yapacağm edeceğim kullanıorm..ya da neden birilerinin gelip beni kurtarmasını düzeltmesini bekliorm..mahrummu kaldım öldüm mü
)hepsini birer birer çözmek için burdayım..kendimi yolun başında hissediorm..düşündüklerimi hayatıma geçirmeliyim..zaman yok zaman şu an..evreni kanatlarımın altına almak üzereyim...hemde nasılll!!..zamanla anlicaz...
güsel düşüncelerimle gelcem size..inandıklarımla gelcem..
ii geceler güzel gece..yeni güne,yarına..
gülümseyerek..
kendinizi sevin..
ben kendimi seviorumm..telkinlerimizi dinleyelim..
)
teşekkürler hayatımdeğişti.comsuper artık beraberiz..
ii geceler güzel gece..yeni güne,yarına..
gülümseyerek..
kendinizi sevin..
ben kendimi seviorumm..telkinlerimizi dinleyelim..
teşekkürler hayatımdeğişti.comsuper artık beraberiz..