Dünyanın En zor oyunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zahid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zahid

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Dünyanın En ZOR oyunu!!

Dünya üzerinde 3 kişinin bitirdiği söylenen dünyanın en zor oyununu oynamaya ne dersiniz?

dÜNYANIN en zor oyunu olduğu iddia edilen bir zeka oyunu... Buyrun bir de siz deneyin...

OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN...
Alıntıy789
Arkadaşlar ben bunda 15. bölüme kadar gelebilmiştim
Hepinize başarılary789

Dur bakalım bende oynıycam. Kaça kadar geldiğimi yazarım...sevincli

Ya bırak allasen ya 4'te kaldım. Sen nasıl 15'e kadar geldin ben 4'ü geçemedim, geçilcek gibide görünmüyor. ne gıcık bir oyundur bu arkadaş?sevincliBen oynamıyorummmblook

Dünyanın en zor değil en sinir bozucu oyunu bence bu.. neutrali5 Görmez olaydım hem zamanımı yedi hem de sinirlerimi bozdu zaten 6 da tıkandım kapattım yrl78

ya bu ne gıcık bişey yaa fincanı ekrana fırlatasım vary789.pc-kopat helal sana valla ben 2yi bile geçemedimkhkh56

arkadaşlar şakaaa yaptııımm khkh56smil56uğraşsam geçerim belki bi bakıyım f678h

Şaka yaptığını tahmin ediebiliyoruz :) 4'ü geçebilirsen, nasıl geçtiğini ve püf noktasını paylaşırsan sevinirim...

zamanlamayı iyi yapmalısın
sırf senin için tekrar oynadım smil56
nasıl anlatsam, şu resimdekine yakın bir pozisyonda alana dalıp, hiç duraksamadan altın küreleri toplayıp güvenli bölgeye adım atacaksın
wi376a.jpg

Teoman'cım teşekkür ederim. Ben başka teknikleri var diye düşünmüştüm. Sadece hızmış demekki :)

15'e kadar geldim
yeter kafam allak bullak oldu
daha oynayamam şaşkınterli345
2a4umh.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri