dünyanın en yüzeysel adamı

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
hapishanede kendisine yardım eden mahkum tarafından gizliden tünel kazması beklenirken,bağlama yapan,karakter.

össde türkiye birinciliğine oynaması beklenir kendisinden. ayrıca dünyanın en yüzeysel adamına kırmızı çok yakışır.

umut sarıkaya nın yarattığı bir karakterdir.bu adam sevdiği kadın evlenirken düğün arabasının önünü keser ama damadın verdiği zarfa tav olur.

zannımca david beckham buna iyi bir örnektir. hatta karısını da dünyanın en yüzeysel kadını olarak yazabiliriz.

umut sarıkaya'nın kemik dergisinde çizdiği efsane olmuş çizgi karakter. tadı çemçük dudaklarımızda kaldı vallahi.

haki renkli, kapşonlu, içi kürklü palto giyerek solcu olduğunu zanneden adam

kafada takke, elde tesbih, sırtında cübbe ile gezerek cennete gideceğini zanneden adam.

az önce : darbe olsa da vizeler ertelense mnskym demiştir.. [derhal engelledim]

bazen benmişim gibi geliyor,ama emin değilim...

bir diğer yaran umut sarıkaya karakteri için .

hayatında kendisinden kaynaklanan tersliklere ve olumsuzluklara kendisine sevgili bularak son vereceğine inanan, aslında sevgiliye değil yeni bir arkadaş ortamı ve dosta ihtiyacı olduğunu, bulacağı aşkın! kendi konumunu değiştirmeyeceğini anlayamayan insandır.

feci bir akım. belli mevzulara çok garip ve ilginç bakış açılarıyla örnekler verip altına dünyanın en yüzeysel adamı diye bakınız çakmak modadır.

buyrun benim akımı gibi.

muhtemelen bir o kadar da mutlu olan adamdır.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri