DÜNYANIN 7 HARİKASI

RenaC

New member
9
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Bir grup öğrenciye dünyanın su an bulunan 7 harikasını sıralamaları söylendi. En çok oylananlar seçildi sonuclar bilindiği gibiydi.

1. Mısır´daki Büyük Piramit

2. Taj Mahal

3. Büyük Kanyon

4. Panama Kanalı

5. Empire State Binası

6. St. Peter´s Basilica

7. Çin Seddi

Öğretmen oylamaları alırken öğrencilerden birinin kağıdını henüz bitirmemiş olduğunu fark etti ve öğrenciye bir sorun olup olmadığını sordu.

Öğrenci; Ben hepsini kafamda tasarlayamadım çünkü çok fazla harika var diye cevapladı. Öğretmen; iyi o zaman bize aklındakileri söyle belki yardım edebiliriz Dedi.

Öğrenci Utandı, sonra okumaya başladı: Bence Dünyanın 7 Harikası .....

1. Görebilmek...

2. Duyabilmek...

3. Dokunabilmek...

4. Tadabilmek...

5. Hissedebilmek...

6. Gülebilmek...

7. Sevebilmek.

Sınıf yere iğne düşse sesini duyabilecek kadar sessizdi. Bizim gözlerimizle gördüklerimiz, basit sıradan şeyler ve onları biz harika yapıyoruz. Nazik bir hatırlatma:

Hayattaki en kıymetli şeyler elle yapılamaz veya insan tarafından yaratılamaz.Gerçekler bizim görebildiğimiz kadar basit değildir !!!

paylasim icin tesekkurler, hani dumur oldum derleryaaa.. oyleyim...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri