Dünyadan Kopuk İnsanlar

melodiss

New member
11
HD RANK
Reaksiyon puanı
14

Ağaçtan yapılan 6 kulübede yaşayan yerlilerin, dünyadan kopuk son 100 kabileden bir olduğu belirtiliyor.

Yerliler, yaşadıkları yerin üzerinden geçtiği sırada uçağa ok fıtlatıyor.

Kabile üyelerinin sayısı tam olarak bilinemiyor.

Brezilyalı yetkililer, kabilenin yaşadığı alanın koruma altında tutulacağını ve yerleri saptansa da yerlilerle temasa geçilmeyeceğini belirtiyor.

Amazon ormanlarında dünyadan kopuk yaşayan yerlilerin sayısının 500 civarında olduğu tahmin ediliyor.

Ynt: Dünyadan Kopuk İnsanlar

waaay cidden çok ilginç bişey bu.. alk78

Vay be...

teşekkürler...

gece gece ne saçmalıyor bu kız diyeceksiniz belki ama bana herzamn bu kişiler daha şanslı gibi gelir..aborjinler gibi kabilerler kalmadı tabiki ama..yaşamak için yemek yiyen sadece yaşamaya odaklı.aslında fazlada şey bilmeyen içe dönük yaşamlar. bilmek çoğu zamn acı veriyor..

bu adamlar geçen gün helikoptere saldıran adamlardı. bi arkadaşımız sanki böyle bişey koymuştu...
mehmet, hatırlıyormusun abi? dusun

resimlere dikatli bakınca özelikle 2,resme sanki resimler fake gibi... idea3 dijital oynamalar var..keşke haberin kaynagida yazsaydı yinede tesekürler..

Ben gittim yine olmıycak konuya takıldım.Adamlar kırmızıya boyanmış,bir tane kadın seçiliyo içlerinde oda siyaha boyanmış.Zenci değil yani resmen boyanmış.
Çok ilginç.Paylaşım için teşekkürler melodis.

96 teşekkürler link için .dediğin gibi ntvmsnbc de bu tarz oynamalar olmaz .. gerçekten çok ilginç ...

Mumin.Okan ' Alıntı:
bu adamlar geçen gün helikoptere saldıran adamlardı. bi arkadaşımız sanki böyle bişey koymuştu...
mehmet, hatırlıyormusun abi? dusun

Evet, sanırım ben paylaşmıştım...

Haber doğru arkadaşlar...

Ben de bir haber sitesinden almıştım..

Paylaştımgaliba... dusun

keşke bende onlarla yaşasaydım dünyadanb kopdumcunku hayattan zevk alamıyorum artık :O

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri