dün kü seyahatimden bir kaç foto

MuminOKAN

<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
26
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
s4030988ca3.jpg

Ynt: dün kü seyahatimden bir kaç foto

s4030982yi7.jpg

s4030986hw4.jpg

Harikalar...Özelliklede sonuncusu süper...İzninle üstünde biraz fotoshopla çalışabilirmiyim Mümincim?

Sycorox ' Alıntı:
Harikalar...Özelliklede sonuncusu süper...İzninle üstünde biraz fotoshopla çalışabilirmiyim Mümincim?

tabi. müsade senin. yeni halini eklemeyi unutma.
sapkal89

birde bişey bakıyorum birbirinin devamı 3 yada 4 fotoğraf var bunları nasıl yanyana birleştirebilrim. bilen var mı?

---

misade yazmışım... düzelttim.

Böyle birşey yaptım...Beğenirsiniz umarım...Bu ara Photo manipulation'la baya ilgiliyim...Photoshopu baya kurcalıyorum ama daha güzel sonuçlar elde edemedim...Bir ara birşeyler yapmıştım,onuda ekleyim,eksiklerimi söyleyin bakalım:)

photoshop öğrenmem lazım. çok başarılı.
durmak yok... sapkal89

Tam senlik birşey,kesinlikle öğren...Ben kendi çabamla,internetten araştırmalarımla öğrendim bir iki birşey...

bunu geçen sene yapmıştım...Aslında tam bir Photomanipulation...Mavi gözlü nasıl olurum diye merak etmiştim heralde y789...
Çok eğlenceli birşey photoshop...

sycorox benide 98569 bu hale getirebilir misin .. girlhaha sen süper olmuşsun şekerim.. tender45

Tabiki yaparım şekercim...Bu aralar taktım bu tip resimler yapmaya...

Gerçekten güzel olmuş eline sağlık Sycorox
Forumda grafiker olan yada bu tür programlar ile uğraşan üyelerimiz için çevirmen üye grubu gibi grafiker üye grubu açmayı düşünüyorum.Bu bölümde hem grafikle ilgili paylaşımlar yapılır hemde cd ler için hazırlanacak kapaklar için sitemiz için banner vs gibi düzenlemeler yaparız...
Ben bu konu ile ilgili duyuruyu siteye ekleyeceğim..Bakalım katılım nasıl olacak...

Teşekkürler Atakan bey...
Aaa ne güzel...Ben grubun baş katılımcılarından olurum...Hemde bilmediğimiz şeyleride öğreniriz birbirimizden...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri