dün gece benim için iyi degildi =) baya bi tırsdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bigci

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
yaa dun gece :D baya bi 3.5 attım ya bi arkadas ruyalarla ilgili bi baslık acmısdı bend cin felan dedimya :D senmisin onu diyen odanın lambası saten sönük bizim arkadasla basladık cin min bana bi vidyo yolladı bzı hikayeler anlatdık oda korkmaya basladı bende :D sonra bitirici darbeyi ben vurdum ona bi vidyo yolladım ama ben izledim :D o aniden cıkdı 30 dakka sonra felan geldi ya sen salakmısın ya neydi o felandedi :D ben googleden buldum vidyoyu izlemedim sadece ona izlettim zuhahahAHA:D sende izlesene bi dedi yok izlemem dedim ne ise zorla banada izletti bende tırsdım baya smiliyface

web cam acık simdi odam karanlık yemin ediyorum yalanım varsa arkamdan bi karartı olustu 8977 :S webcamda goruyoum bunu arkama dönemedim dönmeye cesaretim olmadı onu web camdaki bayan arkadasımda gordu oda soyelyemedi galiba arkamdan bi :S karartı vardı beyaz gib boyle sanki havada ucuyodu yanıma geliyo gidiyodu ne ise:D fazla anlatıp o anki duyguları gene yasamayım :D korkudan ne arkamı dönebildim ne baska bi şey

siz otomatikman anlıycaksnız olanları simdi

hemen annem içeri girdi bakın konuısmara simdi

----serkan yawww oglummmmmmmmm offff hava rüzgarlı yawrum hasta olacaksın kapat su pencereyi
bu perde ler ne böyle daha yeni yıkadım bunları yellenip duruyo kirleniyo her yerde rizgardan hava alırsa

khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

benim tırsdıgım sey sadece arkamdan :D rüzgarla yellenen perdeymiş

diçgködsflkgmsdf,içsdfghlödfsmdfasçödfasdçasdçc zxcxzczxczxczxczxczx

khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

Ynt: dün gece benim için iyi degildi =) baya bi tırsdım

khkh56 khkh56 khkh56
Allah iyiligin versin bigci, sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün. Bir an bende panik yapmaya basladim ama sonunu okyunca cok rahatladim derty
Paylasim icin tesekkürler.

Saygilarimla

smiliyface

:d perde leri kontrol ediyorum artık az evelde masanın altında sesler geliyodu o gelen seslerde cep telefonummus titreşimde idi calıp duruyo bende ne oluyo diye tırsıyodum khkh56 blook blook khkh56

arıyınca korkulacak bişeyler bulabiliniyor Allah iyliğini versin hismiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri