dularınıza ihtiyacım var...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blbck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

blbck

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
dün 11 aylık yeğenime akut lösemi teşhisi konuldu.zorlu bir tedavi süreci bizi bekliyor. hepinizin dularını bekliyorum...

Acil şifalar diliyorum,en kısa zamanda bunu yenerek neşeyle,coşkuyla dolu uzun bir hayatı olur inşallah.

Merhabalar,

Acil şifalar diliyorum. Zaman belirleyip uzaktan pozitif enerji çalışması yapabiliriz. Dualarım minik yeğeninize...

Sevgilerimle.

sağolun.şuan umuda ve desteğe o kadar çok ihtiyacımız varki anlatamam. bazen söylenen tek bir söz ya da içtenlikle edilen dualar bize güç veriyor.insan çaresizken derdini herkesle paylaşmak ve teselli olmak istiyor.

Bebekler küçük, korunmaya muhtaç ve savunmasız oldukları için güçsüz görüyoruz ancak bu tür hastalıklarda yetişkinlerden daha dirençli oluyorlar ve iyileşme oranları da yüksek bildiğim kadarıyla. Bu sürede sıkıntılar yaşanacak elbette. Ancak ben küçüğünüzün atlatacağına inanıyorum.

Lösemiyi atlatacağına inanın. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Genç olması nedeniyle atlatacağına güveniyorum ben. Allah yardımcınız olsun. Her daim sakinliğinizi korumaya çalışın.

Allah acil şifalar versin.En kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğiniz inşallah..

Allah yardımcınız olsun.Acil şifalar.

ihtiyacınız olan şifa evrende boll..İnşallah sizde o şifadan nimetleneceksinizdirr..sevgiler..

ihtiyacınız olan şifa evrende boll..İnşallah sizde o şifadan nimetleneceksinizdirr..sevgiler..
bende buna inanmak istiyorum..evrendeki şifanın benim prensesimin en küçük hücresine kadar nüfuz etmesi için dua ediyorum..

Arkadaşlar pozitif enerji çalışması yapılacak minik bebeğimiz için. Katılmak isteyenler bu başlık altında katıldıklarını belirtirlerse tarih ve saat belirleyip msn grupta toplanacağız.

Sevgilerimle. actionsmile

masum meleğinizin en kısa sürede iyileşmesi yönünde inancınızı yitirmeyin dualarımız sizinle

Arkadaşlar pozitif enerji çalışması yapılacak minik bebeğimiz için. Katılmak isteyenler bu başlık altında katıldıklarını belirtirlerse tarih ve saat belirleyip msn grupta toplanacağız.

Sevgilerimle. actionsmile
çok teşekkürler sizler sayesinde içim umutla doluyor. daha dün akşama kadar tükenmiş gibi hissediyordum ama hergün biraz daha toparlanıp güçleniyorum.

teşekkürler ezel_i nur...dilerim en kısa zamanda kalabalık bir şekilde bunu gerçekleştiririz.

merhaba arkadaşım...
zor bir süreç hele küçük bir yavrunun acısını kabullenmek daha da zor....
Allah yar ve yardımcınız olsun....
meleğimiz iyileşecek siz emin olun.
dualarım sizinle.

Akut lösemi için nasıl bir ilaç tedavisi uygulanır? - UZMANTV
katkınız için sağolun... lütfen her aklınıza geldiğinde dua edin. yalnızca benim prensesim için değil bu hastalıkla savaşan tüm çocuklar ve aileleri için şifa dileyin.

arkadaşlar topluca pozitif enerji göndermek için katılımlarınızı bekliyorum.

Allah şifasını verecektir, o bir melek sonuçta bence hiç üzülmenize gerek yok biz günahkar kullar olrak kendimize üzülmeliyiz, Allah Kendi Suretinde yarattığı bu enerji boşluğunda yavrunuzu mahrum bırakmayacaktır İşallah.

Edit:şimdi msn gruba girdim 1 kişi bile yok malesef..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri