dudağa yapışık gibi duran esnaf sigarası

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Katılım
27 Aralık 2008
Mesajlar
432,578
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
genelde manav, balıkçı gibi esnaf tiplerinde görülen ve fizik kurallarını hiçe sayan bir sigaradır bu. manav abimiz elindeki kese kağıdını elmayla doldururken çeşitli açılarda yere doğru eğilir ama yerçekimine karşı koyar bu sigara.

işin ilginç yanı da esnafın bir fırt bile çekmeden sizle konuşması ve işini yapmasıdır, o sigara dudakta sallanır sallanır ama yere düşmez ayrılamaz dudaktan.

ilk örneğini red kit'in verdiği sigara içme şekli.kötü örnek olmasın diye,daha sonra bu aparat otla değiştirilmiştir.

esnaflar için üretilmişçesine bir özgünlüğü olan sigaradır. sanki bütün paket yarım sigaralarla doluymuş gibi yeni yakılmış olanlarla pek karşılaşılmaz. kendi dumanından sersemleyip kendisini esnafın dudaklarına bırakıvermiş bezgin sigaralardır.

http://sjc-static9.sjc.youtube.com/...

tavlada zar tutmaya +2, pazarlık etmeye +3, adres tarif etmeye +1 veren unique item. gömlek cebinden görünen samsun paketi ile beraber holy esnaflar için vazgeçilmezdir.

genelde külü dökülüp söndükten sonra ve ağızda sadece filtre kaldığında bile dudaklarda duran sigaradır. gözlük, küpe vs nasıl bir aksesuar ise, bu sigara da aksesuardır.

ıslanmaz, külü yere asla düşmez, dumanı bile zar zor görünür.

esnafla konuşurken,sanki sigaranın kendisiyle konuşuyormuşsunuz hissi verir.çünkü ağız hareket ettikçe sigara da hareket etmektedir.

bana çeksem sanki çıkmayacakmış, oraya aitmiş hissi verir.

diğer bir türk insanına mahsus kulak arkası yapılan sigaranın kardeşi..

çoğunlukla balıkçı amcalar da görülen sigaradır.

dudak tiryakisi olarak adlandırılan kişilerin sigarasıdır.

insanı sigara içmekten soğutan sigaradır.

bunun en yakın örneği sanırım itü maslak kampüsünün girişinde kenarda bir yerde açtığı tezgahta cd satan amcadır. ne zaman okula girsem ya da okuldan çıksam amcanın sigarası aynı boyutta ve aynı şekilde durmaktadır. sırf bana mı rastgeliyor bilmiyorum ama ya o sigara oraya yapışmış hep aynısı var ağzında, ya da amcam çok sigara içiyor. karar veremedim.

tekel 2000dir o.



Kaynak: İtüSözlük
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst