- Reaksiyon puanı
- 0
Allah razi olsun guzel paylasimlariniz icin ,emeginize saglik.Rabbim sizide hic darda birakmasin yar ve yardimciniz olsun her zaman...
Allah razi olsun guzel paylasimlariniz icin ,emeginize saglik.Rabbim sizide hic darda birakmasin yar ve yardimciniz olsun her zaman...
Merhaba arkadaşlar. 16 Mayıs 2013 perşembe günü aniden anneannemi kaybettik hala inanamıyorum. Gözlerimle görmeme ellerimle dokunmama rağmen hala algılayamıyorum. Ruhunun bizi duyduğuna inanıyorum. Sizden ricam dualarınızı ederken anneannemin ruhuna da dua etmeniz.Allah her daim yardımcımız olsun.
رَبَّنَا إِنَّكَ جَامِعُ النَّاسِ لِيَوْمٍ لاَّ رَيْبَ فِيهِ إِنَّ اللّهَ لاَ يُخْلِفُ الْمِيعَادَ
Rabbenâ inneke câmiun nâsi li yevmin lâ raybe fîh(fîhî), innallâhe lâ yuhliful mîâd(mîâde).
rabbe-nâ : Rabbimiz
inne-ke : muhakkak ki Sen
câmiu : toplayan, toplayacak olan
en nâsi : insanlar
li yevmin : o günde
lâ raybe : şek, şüphe yok
fîhî : onun hakkında
inne allâhe : muhakkak ki Allah
lâ yuhlifu : değiştirmez, dönmez
el mîâde : vaad edilen, vaad edilen şey
Ey Rabbimiz, şüphesiz sen, insanları, geleceğinde hiç şüphe olmayan bir güne toplayacaksın. Şüphesiz Allah, belirlediği süreyi şaşırmaz.
kayıplar için okunacak dua
Zülbiye kızı Raziye "Allahım beni bu yoklukdan kurtar ,evrenin bolluk ve bereketi bana sevgiyle aksın , aksın ki bende yaşadığım sürece daha üretken olup çocuklarıma istedikleri okullarda egitim aldırıp kendilerine ve etrafındakilere faydalı olacak şekilde yetiştirebileyim."Amin..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.