Dost78 ve Alim doğum günü partisi

turgay0101

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ahmet abi nice hayırlı yılları sağlık huzur mutlulukla dinginlik içerisinde yaşaman temennisiyle doğum günün kutlu olsun hismiley

Ynt: Dost78 ve Alim doğum günü partisi

turgay0101 ' Alıntı:
Ahmet abi nice hayırlı yılları sağlık huzur mutlulukla dinginlik içerisinde yaşaman temennisiyle doğum günün kutlu olsun hismiley

çok teşekkürler sevgili kardeşim,hep birlikte sağlıklı huzurlu ve mutlu günler dileğiyle...
sevgiler

Ynt: Dost78 doğum günü partisi

673413353824.jpg

daha nice mutlu huzurlu günlere.... ttli3

Ynt: Dost78 doğum günü partisi

Sevgili Emel
güzel dilekleriniz için çok teşekkürler
sevgi ve saygılar...

Ynt: Dost78 ve Avi1907 (Alim) doğum günü partisi

Ben dün radyoda'da kutladim hatta doğum günü parçası hediye ettim Dost78'e ve Alim'e...
Her iki arkadaşımızın doğum günleri kutlu olsun.Nice senelere...

Ynt: Dost78 ve Avi1907 (Alim) doğum günü partisi

hayatimdegisti ' Alıntı:
Ben dün radyoda'da kutladim hatta doğum günü parçası hediye ettim Dost78'e ve Alim'e...
Her iki arkadaşımızın doğum günleri kutlu olsun.Nice senelere...

Atakan bey
çok teşekkürler

Bende buradan Avi1907 (Alim) in doğum gününü kutluyorum

Sevgili Dost78 doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür dilerim, herşey gönlünce olsun.
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=p2pTW7YfWF0&mode=related&search=[/youtube]

Sevgili Alim doğum gününü kutlar, sağlık dolu, huzurlu, mutlu nice yıllara erişmeni dilerim. Herşey gönlünce olsun.
dogumgunu10014pastahh1.gif

dogumgunu-32.gif
busu_dogumgunu10027.jpg

Dost78 ve Alim doyasıya yaşayacağınız mutlu seneler .... ttli3

yakamoz ' Alıntı:
Sevgili Dost78 doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür dilerim, herşey gönlünce olsun.

Teşekkürler sevgili Yakamoz,güzel dileklerin için ve gönderdiğin güzel ezgi için

Doğum Günnüz kutlu olsun; Nice mutlu ve sağlıklı yıllara....

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun Dost78!

murat ' Alıntı:
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun Dost78!

Dostluk ve içtenlik dolu mesajınız için teşekkürler

sevgili Atakan Abi, yakamoz, eft, shamanic, 25emel ve dost78 hepinize çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz birlikte nice yıllara diyelim...

Ayrıca Dost78 bende senin doğum gününü kutlarım, güzel günler seninle olsun....

Sevgi ve saygılarımla...
Alim

ooo67 dunk56
avi907-Alim doğum gününüz kutlu olsun.Allah gecinden versin nice yıllara... ark5 k8908

murat ' Alıntı:
ooo67 dunk56
avi907-Alim doğum gününüz kutlu olsun.Allah gecinden versin nice yıllara... ark5 k8908

Çok teşekkür ederim Murat, hepmize mutlu yıllar...

arkadaşlar doğum gününüz kutlu olsun..yaradan yaşam yolunuzu kendi ışığıyla aydınlatsın..

gec bir kutlama oldu gerci ama ben yeni yasinizin hayirli olmasini dilerim..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri