Dost78 Programları

dost78

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Web sitesi
www.gelisimdunyasi.com
7431ritmotrans.jpg

Arkadaşlar bundan sonra yapacağım programların gün ve saatlerini burada duyuracağım
Sevgilerimle

Ynt: Dost78 Programları

gulensmiley ya ben seni dinlemeyii çok isterimm dostt abiiiii gulensmiley 4 göz 4 kulak bekliyorummm super

sevgili dost hayırlı olsun..saat kaçta olduğunu bilirsem radyonun başında olacağım

hayırlı olsun dost. saat ve gün konusunu merakla bekliyorum. inşallah saati uygun olur da dinlerim

Arkadaşlar öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim,aslında sizler varken program yapmak bana düşmez,ben genelde dinleyici olmayı daha çok seviyorum,radyoda çok sık program yapmayı düşünmüyorum,program yapacağım zaman önceden bu başlık altında duyurucam

Dost geçenlerde bir meditasyon yayını yapmıştın.Rica etsem kim olduğunu söyler misin?osho'nun beden zihin dengelemesi mi,ayşe tan'ın cd si mi anlayamadım. dusun

Bugle ' Alıntı:
Dost geçenlerde bir meditasyon yayını yapmıştın.Rica etsem kim olduğunu söyler misin?osho'nun beden zihin dengelemesi mi,ayşe tan'ın cd si mi anlayamadım. dusun

Beden zihin dengelemesi meditasyonuydu

Teşekkürler,osho'yu ben de çok severim.Uzun zaman önce de yapmıştım bu meditasyonu.Faydasına inanıyorum.

Bugle ' Alıntı:
Teşekkürler,osho'yu ben de çok severim.Uzun zaman önce de yapmıştım bu meditasyonu.Faydasına inanıyorum.

oshonun birkaç kitabını okudum,yakaladığı evrensel doğrular olmasının yanında bazı noktalarda düştüğü yanılgılarda var,yine en doğru ve güvenilir kaynaklar bizim kültürümüzden çıkan değerli ilim adamlarının eserleri...
Uzak doğunun ve Batının kültürünü değil ilmini almalıyız,onlar bize kişisel gelişim adı altında kendi kültürlerini pazarlamaya çalışıyorlar,Namazdaki huzuru hiçbir meditasyon ve yoga sağlayamaz

Yıllarca Meditasyon ustalığı yapan Psikiyatr Dr.Mustafa Merter Tasavvufa yöneldikten sonra geçmişine bakıyorda geçmişte büyük bir boşluk içinde olduğunu anlıyor ve "Dokuzyüz katlı insan" isimli bir kitabında tasavvufa yöneldikten sonra yaşadığı değişimi anlatıyor

Arkadaşlar az sonra yani saat 20:05 de Kişisel Değişimle ilgili bir seminerden radyoya yayın yapıcam yaklaşık 15 dakika sürüyor

Abi azcık daha önceden haber verirsen süper olacak.10 dk.önceden haber vermişsiniz bu kezde. bir türlü dinleyemedim sizi.

hayalayaz ' Alıntı:
dost iyi gidiyor..harika.... kesmeeee..

teşekkürler sevgili hayal,

topluluk karşısında konuşmaya o kadar alışık değilim,bu akşamlık bu kadar yeter,sürçü lisan ettiysem affola

e böyle böyle alışıyoruz..arkadaşlarımız sağolsunlar kusurlarımızı görmüyor ve yüreklendiriyorlar bizi..daha iyi günlere ve hep beraber inşallah..saygılar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri