dolls

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
japon filmi.

en en bi mükemmel aşk filmi. görüntüler şahane. kompozisyon muhteşem. bir takeshi kitano filmi. japon diyip gecmeyin..

bir türlü izlemenin nasip olmadığı film.ancak bilindiği kadarıyla filmde minimum konuşma, maksimum kompozisyon bulunuyormuş.aynı zamanda filmin her karesi mükemmel bir fotoğraf gibiymiş.

eylül ayında trt 2'de gösterilecek harkulade film.

bugün saat 22:35'te trt 1 de izlenebilecek film.

trt yi mrt yi boşverip orjinalinin bulunup izlenmesi gerek film...

duygusal çıvıklaşmadan arındırılmış,alternatif aşk tanımlaması içeren,görsel öğeleri baskın bir takeshi kitano yapıtı

aşkın ne olduğunu en güzel bir biçimde anlatan takeshi kitano filmi

3 ayrı ölümsüz aşk hikayesi anlatırlır ve çok etkileyici bir filmdir.

''derler ki kızlar güzel olurlar aşık oldukları zaman

gerçek bu mudur

umarım bu doğrudur

utangaç olabilirsin ,çekingen olabilirsin

ama aşık olduğun zamanlar gözlerin ışıl ışıl parlar

gözler buluşur ve ateşi yakar, aşk başladığı zaman ''

birbirine paralel 3 aşk hikayesini hafif geçişlerle anlatan takeshi kitano filmi.kırılan kalpleri onarmak için feda edilen yaşamlar,sevgiyi kelimesiz işaretsiz anlatan başka bir film olduğunu sanmıyorum,filme baktığınız zaman içerisindeki diyaloglar bir sayafayı doluracak kadar az ama bir o kadar etkili olduğunu söylemekte fayda var,bütün el ve ayak parmaklarımı kaldırıyorum bu film için 10 üzerinden 20 veriyor,ayağa kalkıp bu şaheser karşısında önümü ilikliyorum.

tutkunun tutsaklığa dönştüğü takeshi kitano filmidir.

görüntü yönetmeni katsumi yanagishima'dır. mekan ve kostüm arasındaki renk uyumu doğa ve karakterlerin bütünlüğünü vurgular. kostümlerini japon harikası tasarımcı yohji yamamoto tasarlamıştır. kısacası ekip süperdir, oyuncular baldan tatlıdır. hatunun oyuncağının topu ezildiğinde ağlayışı bitirir. bu film sessizliğe övgü gibidir. bu nedenle de hakkında konuşmak yerine izleyip susmak daha isabetli olabilir.

bambaşka olsa da renk kullanımı açısından benzer bir film için

- napıyorsunuz? yangın çıkaracaksınız, defolun burdan...

+ ibine bırak çocukları!!!

- beni duydunuz mu hadi defolun...

+ pezevenk japon pezevenk!!! ölecekler şimdi ya!! böhüü!!!

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri