doktor hasta diyalogları

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
diş hekimi:şimdi dişini takıyorum.sakın konuşma!

hasta:tamam...

doktor: soyunun

hasta: tamamen mi?

doktor: neyiniz var?

hasta: hastayım doktor...

doktor:genetik olarak en son halanızda görülen meme kanserine şimdi siz de rastlandı.

hasta:nasıl olur.ben halamı 40 senedir görmüyorum.

ameliyat olmanız şart, özel sigortanız varmı ?

varmı desem yokmu desem...

kadın doğum uzmanı:yapılan tetkikler sonucu siz de bir sorun bulunmadığını düşünyoruz.eşinizde bir sorun olmasın?

aradan zaman geçer, adamın kısır olduğu anlaşılır kadın kocasıyla tekrar doktora gelir.

kadın:sen bi dışarı çık bakayım

:doktor bey size sperm testi yapmaya gelenlerden verseniz, bana implante etseniz olmaz mı?

kadın doğum uzmanı:git kadın.benim başımı belaya mı sokacaksın.öyle şey olmaz.yasak başkasının spermini kullanmak.sen kendi yöntemlerinle çare ara.

kadın:ya aslında bizim köyde bana vermek isteyen biri var da benim de karşılığında ona bişey vermem gerekiyor...

doktor:yuh yani,pes

not:yaşanmış bir olaydır.ben anlatanların yalancısıyım.

based on a true story,

mafya bozması hasta, özel bir hastaneye lazerle basur ameliyatı olmaya gider. ameliyat narkozsuz, hasta bayıltılmadan yapılacaktır. doktor hastaya kibarca şu etajerin üzrine domalın der.

d-beyfendi ellerinizi etajerin üzerine koyun, belinizlede 90derece açı yapın.

h-............

d-biraz daha eğilirmisiniz beyfendi.

h-ağzımada alıyım mı doktor bey.

d-!!!!!!!

- sana üç aydır sarılık tedavisi uyguluyoruz.

- eee?

- neden çinli olduğunu söylemiyorsun hayvan herif?

intihaldir, tamamen.)

yaşanmış bir hadisedir. ne olduğunu tam bilmiyorum ama doktor bayan hastasından scan ister. ertesi gün hasta eşiyle birlikte gelir. diyalog aynen şöyledir:

doktor: hanım scanin nerde?

hastanın eşi olan amca: burdayım, der. doktor yarılır...

göz doktoru: rahatsızlığınız nedir?

hasta: böyle bazan gözüme haşlanmış süzülmüş makarna suyu çarpılmış gibi oluyor! bulanık gördüğünü anlatmaya çalışıyor.)

çoğunlukla hasta aleyhine olup sinir bozan diyaloglardır. hatta bazen monolog oluverirler:

doktor: çaresi yok eksiksizuyum bey bununla yaşamayı öğreneceksiniz.

hasta: ybsg...

köküne kadar gerçek bir hikaye olup acil serviste saat 3 sularında vuku bulmuştur

d: neyiniz var hanfendi?

k: çocuğun kulağına boncuk kaçtı doktor bey.

d: hemen çıkaralım.

:

d: ne zaman kaçtı efendim?

k: e bir 15 gün oldu.

d: e kadın! gece gece boncuk mu lazım oldu?

sonra kadın çocuğu alıp söylene söylene gider.

dr: uzanın !

hasta: seni çılgın !

dr: hastasınız..

hasta: önsezilerin beni çıldırtıyor.

dr: ruhsal açıdan hastasınız yani..burası bevliye..

hasta: daha fazlasını görmek ister misin ?

dr: sok onu içeri ! başına darbe almışsın sen

hasta: oynar başlı, darbeli matkap

dr: hipokrat'ın yüce ruhu, kurtarın laaan !!

ano: doktorrrr, damardan yap banaaaaa, damardaaaaannn!!!

doktor: yaptık ya, bekleyelim biraz daha geçer kendiliğinden

ano: ulan 2 saat önce de aynı şeyi dedin, geçmiyo işte, bilmiyosan sittir git, bilen biri gelsin........* hemşireler kopmakta, anne ağlamaktadır bu sırada)

doktor : soyunun

hasta : peki.

doktor : öksürün

doktor: giyinebilirsiniz.

doktor : malesef hastasınız

hasta : *

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri