Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Daha önce bahsetmiştim burada çevirisi yapılan scriptlerin ismime bir teşekkür mesajı ile birlikte hipnoz ile ilgili doktor ve psikologlar'ın üye olduğu 1000 kişilik bir mail grubunda yayınlandığını.

Scriptlerimiz yararlı görülüp Bilinçli Hipnoz Derneği Başkanı Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun kitabında ismim verilerek yayınlanacaktı.
Bu gün yeni çıkan kitabın ilanını gazetede gördüm.En yakın zamanda almayı düşünüyorum.
Benim içinde burada ki scriptlerin böyle bir derneğin başkanı tarafından faydalı olduğunun ifade edilip böyle bir kitapta yayınlanmasının düşünülmesi oldukça sevindirici olmuştur.

Ynt: Doç Dr Eşref Müezzinoğlu'nun Yeni Kitabı

tebrikler abi devamını dilerimmm smileydance

Daha önceden scriptlerimizin bu konularda ki en yetkin isim olan Doçent Doktor Eşref Müezzinoğlu'nun kitabında yayınlanacağını belirtmiştim.Söz konusu kitabı aldım toplam 25 sayfa 295 ile 320.sayfalar arası olan bölümün tamamında bizim telkinlerimiz var.İlk sayfanın alt kısmında ise benim ismim geçiyor.
Özellikle metinlerimizin çevirilerimizin Bilinçli Hipnoz Derneği Başkanı tarafından faydalı bulunup yayınlanması sevindirici olmuştur.

Kitabın ismi Bilinçli Hipnoz Beş Duyunun Ötesi'dir...

270927_2.jpg
pc05

atakan kutlarım 25889 alk78 kiss3

Bilinçli hipnozu da denemiş biri olarak, her ne kadar sonuç alamamış olsam da:) çalışmalarınız böyle bilimsel bir çerçeveye girdiği için çok memnun oldum...

Tebrikler Atakan abi. alalım kitabı okuyalım o zaman :)

blissy blissy blissy
tebrikler 25889 tebrikler 25889 atakan bey... 25889
nasıl sevindim anlatamam..alıp okumam gerek mutlaka super

aaa tebrikler hemen bir adet edineceğim.. kiss3
sizinle gurur duydum yahu.. 25889

Teşekküler Atakan devamını diliyorum

tebrik ederim.en kısa zamanda kitabı almaya çalışacağım...

Birgun sizin yazdiginiz kitabi okumak dilegiyle.... Tebrikler..

ben bu kitabı okumuştum..sanırım sizin bahsettiğiniz bölümler"hipnoz metinleri" başlıklı sayfalardı.kitaptan yola çıkarak bir şey sormak istiyorum:müzezinoğlunun hipnoz seansları 3-5 seans civarında..aşağı yukarı hipnoz esnasında söylediği sözlerde sizin telkin CD lerine yakın..müezzinoğlu 3-5 seansta amaca ulaşırken;sizin telkin CD leri neden 70-80 saate ihtiyaç duyuyor?

ben bu kitabı okumuştum..sanırım sizin bahsettiğiniz bölümler"hipnoz metinleri" başlıklı sayfalardı.kitaptan yola çıkarak bir şey sormak istiyorum:müzezinoğlunun hipnoz seansları 3-5 seans civarında..aşağı yukarı hipnoz esnasında söylediği sözlerde sizin telkin CD lerine yakın..müezzinoğlu 3-5 seansta amaca ulaşırken;sizin telkin CD leri neden 70-80 saate ihtiyaç duyuyor?
burda insanlar hipnoz olmuyokiy789

Hipnozda bilinç hipnolog tarafından devre dışı bırakılarak, bilinçaltına direk veya indirek olan telkin veriyor. Bizler uyurken bile bilincimizin devrede, sadece dinlenmeye çekiliyor diyebiliriz. Uyanıkken bilincimiz ne kadar devredeyse, uyurken de bilinçaltımız başrol oynuyor.

Bu yüzden bilincin tamamen ortadan bilinçli olarak kaldırıldığı hipnoz seanslarında hipnolog konusunda ne kadar uzmansa seanslarda o kadar verimli oluyor.

Telkinlerde 70-80 saat dememizin nedeni belirtilerin daha aktif olarak görülebilmesidir. Bazı dinleyenler 24 saat süre içerisinde değişimleri gözleyebiliyorlar. Ama emin olabilmek adına aşağı yukarı dinlemeniz gereken süredir. Sadece uykuda dinleseniz 8 saat kadar bu da 10 güne tekabül eder.

Sevgiyle..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri