Dişleri sıkmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan traveller_man
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende telkinleri dinlemeye başladıktan sonra diş sıkmalarım çok azaldı ,hatta nerdeyse bitti.Eskiden hep çene ağrısıyla uyanırdım.Demekki içimde bastırılmış bir öfkem varmış.Artık kurtuldum.

peki neden oluyor bu yani herkes yorum yapmış ne güzel yalnız değilim de :) bir sonuca bağlanamamış. ben de telkinleri dinlemeye başladıktan sonra iki gündür aynı şeyi yaşıyorum normalde de yapıyorum hatta gün boyunca ara ara sıkıyorum dişlerimi ama uyandığımda farkettim. nedenine öfke stres gerginlik falan deniyor. o zaman ben telkinlerden önce mutluydum. bu stres gerginlik öfke sonradan baş gösterdi bende yanlış mıyım?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri