dün ben bu bölüme mesaj yazmıştım.bugün mesajımı yok.silindi mi benim mesajım acaba?
zaten ayda yılda bir mesaj yazıyorum.onun da silinmesi beni üzdüSon 2 günde yazılan mesajlar silinmiş teknik bir arıza olsa gerek
admin düzeltecektir![]()
zaten ayda yılda bir mesaj yazıyorum.onun da silinmesi beni üzdü(
neyse bunda da bir hayır vardır herhalde.
Olmazlar merak etme, IPTAL demeye devammm
ben yazıyorum...ve çok etkili oluyor.burda önemli olan istemek ve olurmu olmaz mı diye düşünmeden yaşamaya devam etmek sevgiler...ttli3arkadaşlar benim düşünüp sonradan farkında olmadan unuttuğum şeyler olduğunda hatırlıyorum ki bak buda oldu diyee bu çokk güzell.. ama bazı konularda yazmak istiyorum bazen öyle zamanlar oluyo ki hemen o anda yazsam geliyo sanki o an yazsam gerçekleşicekmiş gibi bi his oluyo fakat işe yarar mı diyorum sonra yaramayacağını düşünüp vazgeçiyorumm önceden öylesine bir iki kere denedim yazdım istediğim şeyleri peki bi etki alamadım sanırım unutmadğım aklımın sürekli orda oldğu için mi bilmiyorumm.. yazsaam daha etkili olur muu yani yazmadan çekilen şeyler yazılanlara göre daha mı çabuk olur merak ettiimmm ??
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.