dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

çok imgeledim,orda öğrenci olduğumu anfide ders dinlediğimi,bahçesinde ders aralarında nefes aldığımı hissettim hatta trafikte çile çektiğimi bile yaşadığımı bilem düşündüm ama olmadı.yerleşemedim marmara ilahiyata...çok üzgünüm.hedef 2012 dgs ye bakalım mevla neyler, neylerse güzel eyler...

mutluluğumu sizinle paylaşmakk çok güzell :) delimanyak ,bıgokyanus,bengusu ,merveec hepinize kocamn kocamn mutluluk parçalarımı gönderiyorumm ....

ohh demek ne güzel birşeymiş yaa partysmiley

darısı başımaa inşallaaahh : )

Yelda,senı tebrik ediyorum ve hayatının hep başarılalarla dolu olmasını temennı edıyorum.....
Ayrıca burada dileğin olmasının iki şekilde telafuz edildiğini görüyorum,birincisi imgele ve unut,diğeri Yelda gibi imgele ve sürekli yaşa,hayal et..O zaman imgelemenin kökeni ne olursa olsun kalpten istemek.İster imgele unut ,ister imgele ve sürekli yaşa...Farketmiyor..Sevgiyle kalın..

Yeldanın yazdıklarını okuyup dileği henüz gerçekleşmemişken üzülmüştüm. Sonra dileğinin gerçekleştiğini görünce çok sevindim. Tebrik ediyorum seni yeldacım harikasın ...

Yeldanın yazdıklarını okuyup dileği henüz gerçekleşmemişken üzülmüştüm. Sonra dileğinin gerçekleştiğini görünce çok sevindim. Tebrik ediyorum seni yeldacım harikasın ...

gerçekten şimdii tekrar okudumda..okadar cokk umutsuzluga kapılıpp..ümit bulmakk için yazmıştımkii.yazdıktan sonraa sanki gerçekleşmiş gıbı evıncını yaşıodumm..vede bu 2 aylık süreçtee bu sekıldee guc bulabıldımm....şimdi ise beni bambaşka bi hayat beklioo...sevgılerimleee :)
ii varsınn sevıncımee ortak olman sevıncımıı yuceltti

Yelda,senı tebrik ediyorum ve hayatının hep başarılalarla dolu olmasını temennı edıyorum.....
Ayrıca burada dileğin olmasının iki şekilde telafuz edildiğini görüyorum,birincisi imgele ve unut,diğeri Yelda gibi imgele ve sürekli yaşa,hayal et..O zaman imgelemenin kökeni ne olursa olsun kalpten istemek.İster imgele unut ,ister imgele ve sürekli yaşa...Farketmiyor..Sevgiyle kalın..

hepimizin hayatındaa başarı eksik olmasınn....hepimizz guzell seylerii ve iilikleri hakedıoruzz...teşekkür edrimmm ayrıca mutlu ettıın ebni

sonsuz sevgıyle sarıldıgım evrenımm:)

artık beni duyuyosunn .
ve yeni bir imgeleme yapıorum..muafıyetim acıklandıgında cok az dersımın oldugunu görmeyi seçiorum..(ben baktım normalde 1 yılda 2 dersımın olması gerekioo .2 tane olmasada 3,4 tane falan ders alıyımm )

hee yokk yatay geçişn oldu hala ne istıosun falan die solenirsende haklısın ...yani aslındaa sonucu oluruna bırakmak daha dogru dımı ..kabul edıldım yaa tum dersleride verıırm gerekirse ama ..

yinede şöle az dersım olsunn...girlhaha...sevınıyımm şölee ...oh be dıyımm rahat rahatt bıtıreyım unımıı..mezunıyet ıcınde eski unıme gıdıp canım arkadaşlarımla beraberr fırlatı vereyim kepimii :)

mutluluk nee guzelll ne guzell...
gulumsuyoruz veee sonucu hayrıma bekliorm :)

• TÜM EVRENİ SEVGİYLE KUCAKLIORUMM ...
  • GELECEK BAŞARILARIIMI BEKLİORUMM..TÜM GUZELLİKLERİN BENİMLE OLMASINI SEÇIORUM ..
  • İİ İNSANLARII HAYATIMI DAVET EDIOR VEDE ÇEKİORUMM...
  • KPSSDE İSTEDIGIM PUANI ALIPP İSTEDIGIM ŞEHİRDE İSTEDIGIM SAGLIK OCAGINAA ATANMAYI SEÇİYORUMMM ...
  • .BAŞARDIM ÇIGLIKLARINAA YNİLERİNİ EKLEYECEGIM GUNLER İÇİN SABIRSIZLANIORUM sevincli..
  • İİ VARIMM İİ NEFES ALIORUMM...

VARLIGIMLAA BÜTÜNLEŞECEGIM GUNLERİ GÖRÜYORUMM .

Sevgili Yelda,tüm dileklerinin hayrına gerçekleşmesini yürekten diliyorum...Hep boyle mutlu olman dileğiyle...

Evreni seviyorum ve bütün isteklerimi hayatıma çekiyorum.

Burada yazılanlar inanılmaz ,bunu başarabilmeyi ben de çok isterim
Hele ki böle bir durum içindeyken...

Herkes başarabilir ...

Burada yazılanlar inanılmaz ,bunu başarabilmeyi ben de çok isterim
Hele ki böle bir durum içindeyken...
merhaba kime ne
yazılanlar inanılmaz gibi görünüyor...
ama ben inanıyorum.......inandığım her şeyi hayatımıa bonusuyle çekiyorum.başarabilmeyi bende çok isterdim cümlesi yerine bende başardım demelisin...istediğin her şeyi hayatına çekebilirsin...
sevgiyle mutlu kalıny789

merhaba kime ne
yazılanlar inanılmaz gibi görünüyor...
ama ben inanıyorum.......inandığım her şeyi hayatımıa bonusuyle çekiyorum.başarabilmeyi bende çok isterdim cümlesi yerine bende başardım demelisin...istediğin her şeyi hayatına çekebilirsin...
sevgiyle mutlu kalıny789

bazen buna yurekten inanıyorum ama bu bazenin artık daimi olacağına inanıyorum :)
ve başarılarımı ben de ilerleyen günlerde sizinle paylaşacağım

çok teşekkür ederim :)

3 gün sonra doğum günüm.ve o doğum günümde benim için özel birsinin o hatırlmasını ve bana msj atmasnı gerkçekten çok isyiyorumm ama onunla bi sebten dolyı konşmuyoruz.. başarabiliyiiym çekim yasasıyla sizce :(

sadece 3 gun iste... bakalim 4 gun neler oluyor.

3 gün sonra doğum günüm.ve o doğum günümde benim için özel birsinin o hatırlmasını ve bana msj atmasnı gerkçekten çok isyiyorumm ama onunla bi sebten dolyı konşmuyoruz.. başarabiliyiiym çekim yasasıyla sizce :(
merhaba umutluluk
3gün sonraki doğum gününü hatırladığı,seni aradığını hatta sana bir hediye aldığını imgele.çok mutlu olduğunu hisset o duygu durumunda evrene dileğini gönder adrese teslim gelecektir.
sevgiyle mutlu kal.
bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun...
nice nice yıllaray789

çok teşekkür ederim bengusu iiyi varsın :) imgelycem dileğim gerçekleşecek ve bende büyük bi mutlulukla burda payalaşcm teşekkür ederim :)

güzel haberini bekliyorum....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri