dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

eminim artık everen hayatta herşeyi verirsinn..emin olarak istiyorum bendeee.
hiç korkmadan terettursuzz istiyorumm.sabahlarıı uyandıgımda bugun evren bana nasıl bir süpriz hazırlayacak die bekliorummm ..vede süprizleri gülümseyerek bekliorum..
mutluyumm
mutluyuzzz
mutluu

evren senden bu akşam güzel bir telefon bekliyorum. hadi hadi bilirsin sen işini bekliorum :)

evrenden dileklerimi bekliyorum... eminim olacak. olduğunda da yazıcam. çok uzun zaman oldu. diileğimi söylemedim olmadan.
ama inanıyorum... bu yüzden mutluyum. istediğim herşey oluyor ufak tefek.
büyükler de olmaya başlıyor.
kimse umudunu kaybetmesin.

bugün servis beklerken servisin gecikeceğini düşündüm
yarım saat geç geldi
ağaç gibi bekledim sigrt56 sigrt56

evren dün dileğimi yerine getirmedi dunk56

bugün tekrar diliyorum.

Eyy Canım Evrennn bugün bitmeden bana çok güzel bir telefon görüşmesi yaşat ve çok güzel bir haber ihsan eyle y789krzm67

merhaba arkadaşlar
yeni yılda her kesin gönlünden geçen dilekler,istekler bonusuyla adresinize teslim gelsin.....
bütün dilekleriniz gerçekleşmek için bekliyor.
yapmanız gereken sadece istemek....
sevgiyle mutlu kalıny789

ablacım güzel dileklerin için teşekkür ederimm..evreni senin sayende ögrendimmm benn.bunu niçinn evrenden sanada gulumseme payı istıyorummmm

ablacım güzel dileklerin için teşekkür ederimm..evreni senin sayende ögrendimmm benn.bunu niçinn evrenden sanada gulumseme payı istıyorummmm
çok teşekkür ederim yeldacığım...
yeni yılda yüzünden kocaman gülümseme eksik olmasıny789

yine bir kitap krizi yaşadım.şehirdeki tüm kitapçıları aradım...yok..
canımda kabak tatlısı çekti.kabak tatlısını çok severim...ikisinede sahip olduğumu imgeledim...kızımın çok korktuğu matematik snavınında iyi geçtiğini imgeledim....
iş çıkışı eve giderken ankaradan arkadaşım aradı..kitapçıyı dolaşıyordum sen geldin aklıma dedi.bende aradığım kitabın ismini söyledim bakarmısın diye ...iki tane kalmış benim için aldı.sevincli
akşam eve gittiğimde kızm matematik snavından iyi not aldığını söyledi havalarda uçuyordu..sevincli
saat sekiz gibi arkadaşım elinde kabak tatlısıyla geldi..bizde adettir yeni yıla girerken kabak tatlısı yenir dedi..smil56
bütün her kesin gönlünden geçen tüm dilekler yeni yılda bonusuyla kapınıza teslim gelsin..
sevgiyle mutlu kalın arkadaşlary789

2011 herkes için bol bonuslu olsun...
sevgiler...

hangi kitap o sultancım :)

yine bir kitap krizi yaşadım.şehirdeki tüm kitapçıları aradım...yok..
canımda kabak tatlısı çekti.kabak tatlısını çok severim...ikisinede sahip olduğumu imgeledim...kızımın çok korktuğu matematik snavınında iyi geçtiğini imgeledim....
iş çıkışı eve giderken ankaradan arkadaşım aradı..kitapçıyı dolaşıyordum sen geldin aklıma dedi.bende aradığım kitabın ismini söyledim bakarmısın diye ...iki tane kalmış benim için aldı.sevincli
akşam eve gittiğimde kızm matematik snavından iyi not aldığını söyledi havalarda uçuyordu..sevincli
saat sekiz gibi arkadaşım elinde kabak tatlısıyla geldi..bizde adettir yeni yıla girerken kabak tatlısı yenir dedi..smil56
bütün her kesin gönlünden geçen tüm dilekler yeni yılda bonusuyla kapınıza teslim gelsin..
sevgiyle mutlu kalın arkadaşlary789

bayılıyorum gerçekleşen dileklerinizi okumaya.. kendi dileklerim gerçekleşmiş gbi çok seviniyorum..

daha çok yazın daha çok dileğiniz gerçekleşssiiinn : )

kabak tatlısı benim için de gönderilmişti evrenden : ) : ) ama ben imgeleme yapmmaıştım hiç : )

sevgiler.. mutlu yıllar dilerim..

:zpzp::zpzp::zpzp:AYYYY iki gündür evren bana telefon gelsin çok sevineyim diyip durdum ve bugün o beklediğim telefon aniden geldi:zpzp::zpzp::zpzp: ay çok mutluyum yaşasın evren yaşasın ben y789

evren dün dileğimi yerine getirmedi dunk56

bugün tekrar diliyorum.

Eyy Canım Evrennn bugün bitmeden bana çok güzel bir telefon görüşmesi yaşat ve çok güzel bir haber ihsan eyle y789krzm67

başardın alice 25889 başardın 25889:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:

yaw bunu bir ben mi yapamıyorum acaba:))))))

merak etme bende yapamıyorum:))

yaptım yaptım 956k
zoru başardım 956k
güçlü durdum 956k
kazandım 956k
evren 2011 in ilk günü bana tüm güzellikleri verdi956k
isteyin ama içten isteyin ve olumlu olun inanın olmakta956k

kardeşim iş arıyordu.ama istediği gibi bir iş bulamıyordu.onun tam istediği gibi bir iş bulduğunu çok sevindiğini mutlu olduğunu imgeleyip serbest bıraktım.yeni yılın ilk iş gönü birinin işi kabul etmemesiyle boşalan kadroya kardeşim kabul edildi.oda bende havalara uçtu.yeni yıl bize bol bonusuyla geldi.iş tam kardeşimin istediği gibi olması tam bir bonus....
yeni yılda herşey herkesin gönlünce güzel olsun.
sevgiylee mutlu kalın.y789

harikasın sultan....bir de benim yerime imgeleme yaparmısın:)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri