Diksiyon Çalışmaları

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gunesim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonne.gif


Merhabalar gunesim,

Foruma üye olduğumdan beri gördüğüm en kaliteli paylaşımlardan biri. Emeğinize sağlık. Hazine değerinde bilgiler verdiğinizin farkındasınızdır sanırım. Kim bilir belki de bu paylaşımınızla bir çok kişi için nickiniz gibi güneş olmuşsunuzdur.

Sadece diksiyon düzelmesi değil kekemelik ya da takifemi gibi kişinin konuşmasının anlaşılabilirliğini engelleyip iletişiminin aksamasına neden olan konuşma bozuklukları yaşayan arkadaşlarımız içinde eminim çok faydası olacak bilgiler paylaşmışsınız.

Konu çok önemli bölüm içinde kaybolmaması için sabitliyorum. Çok teşekkürler.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. sapkal89
 
acaba 's' harfini söylemeyi güçlendirecek bir alıştırma varmı
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst