Dikkatli Bakın Hoş Bi Resim....:)

melodiss

New member
11
HD RANK
Reaksiyon puanı
14
bikaç saniye çok dikkatli bakın!!!

3363.gif

:)

Ynt: Dikkatli Bakın Hoş Bi Resim....:)

Sevgili Melodis birkac saniyede olsa, ben resme fazla daldim herhalde.. yuregim agzima geldi be guzelim..yrl78

Ah melodis ah.Yaptın yine yapacağını dunk56

smil56 yu89 smil56

panik yok! mlk34

ne sevimli bi çocuk o öyle, ağzının ortasına vurasım geldi :)))

Storm ' Alıntı:
ne sevimli bi çocuk o öyle, ağzının ortasına vurasım geldi :)))

khkh56 khkh56 khkh56 İşte hislerime tercüman. alk78

offfff cok kotuydu cok.saat ıtıbarıylemıdır nedır acayıp tırstım ben yaa hıc beklemıyodum valla.alık alık bakıyorum bende girlhaha kanımın cekıldıgını hıssettım. n9598

Bunun altında yğksek seviye bir canavar sesi olsaydı daha iyi zıplanırdı s45apk

bunun seslisi vardı bi de .. gzl bir bayanın resmi açılıyormuş gibi yapıyordu sonra da gzl bir çığlık ve cenever resmi :D arkadaşı oturttum sessi de çaktırmadan sonuna kadar açtım .. ( benim 5+1 ile harika oldu ) biraz geriye çekilip izlemeye koyuldum .. arkadaş avanak avanak bakıyordu ki .. olan oldu .. çocuk nerdeyse sandalyeden tersine düşüyordu .. komedi

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri