DİKKAT ! Burçlarınız Değişti...

Yaydı burcum, eğer bu doğruysa şimdi "yılan"oldu.Özelliklerini bilen var mı?

ben eski burcumu severdim bu yeni burçta benim yükselen burcum çıktı garip çok garip. :)

ben de tam bir teraziyim yaa kendimle o kadar özdeşleştiririm ki burcumu, gurur duyarım terazi kadını olmakla. başak olamam hiç de anlaşamam başaklarla hayır aslaaa =)

benim başakla alakam yok ama.

ben de tam bir teraziyim yaa kendimle o kadar özdeşleştiririm ki burcumu, gurur duyarım terazi kadını olmakla. başak olamam hiç de anlaşamam başaklarla hayır aslaaa =)

bende aynı şekilde başak ın özelliklerini taşımıyorum zaten.

Balıktım... gene balığım yüzmeye devam.....sevinclikhkh56
zaten burcumun özelliklerini yansıtan bir insanım değişme ihtimali yoktu, ki zaten değişmemiştee

Koç burcu kadınının özelliklerini hakkıyla veriyorum. Balık burcunun yanından geçmem, mantığa aykırı bir kere. Balık nerde koç nerde? Koçum ve hep koç kalıcam o kadarblissy

Koç burcu kadınının özelliklerini hakkıyla veriyorum. Balık burcunun yanından geçmem, mantığa aykırı bir kere. Balık nerde koç nerde? Koçum ve hep koç kalıcam o kadarblissy
Koç'um benim beee kim tutar seni sevinclisevincli

Arkadaşlarım yükselenleriniz de değişiyor bu habere göre aslında her şey değişiyor gezegenlerin birbiri ile açılarını da hesaba katarsak bambaşka bişe oluyor bu :)))))) ev hesapları da değişiyo oy oy oy oy

ama ben 17 aralıkta dogdum. şimdi hangisi oluo? yay mı yılan mı? :S

Naayııır nolamaazz ben terazi nolamam akrep doğdum akrep kalıcam bananee..sadanimn9598dlckrnkizgin1agl34yu89

bu haber gerçek midir ? bende balığım ilk günü..tam bir balık değilim zaten..bu takvime göre kova oluyorum..yapılan açıklamanın mantığa uygun savları var..2200 yıllık bir buç sistemi zamanla değişmiş olabilir..Arkadaşlardan konuya ek beklerim...

Yılan burcuymuşum. İyi hoşta özellikleri ne oluyorr acabaa? Yay burcundanda memnundum aslında. y789

Valla bana inandırıcı gelmedi. Ben buna göre boğa oluyorum ama kendi burcumla daha uyumluyum...

yaşasın ozaman ya ben terazi burcu oluyorum 25 ekim(inşallah bu haber doğrudur)

Valla bana inandırıcı gelmedi. Ben buna göre boğa oluyorum ama kendi burcumla daha uyumluyum...

sen önceki burcuna inandığın için o burcun özelliklerini taşıyorsundur
Sonuçta hep neye inanırsak o olmuyormu?:))

Burayı başlık olarak taşıdım arkadaşım..bunu silebilirsin.

HOUNER Arkadaş ' neye inanıyorsak o olmuyor mu tezini ' bana anlatır mısın seni fazla meşgul etmeyecek şekilde ?

HOUNER Arkadaş ' neye inanıyorsak o olmuyor mu tezini ' bana anlatır mısın seni fazla meşgul etmeyecek şekilde ?
aslında gayet açık bi konu,mesela düşündüğümüzde, yaşadığımız olayların nedeni bizim neye inandığımıza göre gerçekleşiyor mesela değersiz olduğumuza inanıyorsak kimse bize değer verirmi?? yada bir sınavı kazanamayacağımıza inanmışsak o sınavı kazanabilirmiyiz?? mümkün değil bunun gibi bir çok örnekle inancın hayatımızdaki önemini anlayabiliriz actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri