ben de tam bir teraziyim yaa kendimle o kadar özdeşleştiririm ki burcumu, gurur duyarım terazi kadını olmakla. başak olamam hiç de anlaşamam başaklarla hayır aslaaa =)
Koç'um benim beee kim tutar seni sevinclisevincliKoç burcu kadınının özelliklerini hakkıyla veriyorum. Balık burcunun yanından geçmem, mantığa aykırı bir kere. Balık nerde koç nerde? Koçum ve hep koç kalıcam o kadarblissy
Valla bana inandırıcı gelmedi. Ben buna göre boğa oluyorum ama kendi burcumla daha uyumluyum...
aslında gayet açık bi konu,mesela düşündüğümüzde, yaşadığımız olayların nedeni bizim neye inandığımıza göre gerçekleşiyor mesela değersiz olduğumuza inanıyorsak kimse bize değer verirmi?? yada bir sınavı kazanamayacağımıza inanmışsak o sınavı kazanabilirmiyiz?? mümkün değil bunun gibi bir çok örnekle inancın hayatımızdaki önemini anlayabiliriz actionsmileHOUNER Arkadaş ' neye inanıyorsak o olmuyor mu tezini ' bana anlatır mısın seni fazla meşgul etmeyecek şekilde ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.