diaspora

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* anavatanlarını terk edip başka yerde yaşamaya başlamış etnik gruplara verilen ad.

* 3. nesil yazar. ayrıca ilk

* entrylerinin sıralanışıyla kıvrak zeka parıltıları sergileyen ve gelecek için umut vaadeden bir yazar.

* hamurundaki % 50 zeka + % 30 gercekcilik+ % 20 gozlemcilik toplamından müteşekkil marjinal yazar.

* ayrıca sozlukcu icin " yazar " kelimesini lüks bulan yazardır.

* heyacanına yenik düşen yazardır. yapmasındır.

* sanki bir amaç uğruna sözlükteymiş ve bu amacına ulaşarak sözlüğü terkedecekmiş hissi veren yazar.*

* sozlugun yok etme tuşuna ulaşmaya çalışan kişi.

* zannedersem başka bir yazarın sözlükteki öfkesinin yansımasıdır. yani anlamayanlar için söylüyorum. kendi nicki ile bu nicki aynı zamanda almıştır. sonrada sözlükte sinirlendiği bir olayı bu nickle sürdürmüştür.

* sözlğün uğur dündar'ı olma yolundadır. dikkat çekmek istediği bazı vakalar önemlidir ama bazılarına da fazla hassasiyet göstermiştir.

* sözlükte farkedilmemesi imkansız olan ,yazdığı entryler de kendisi gibi kaliteli olan yazardır.***.*

* hayırlısı dediğim yazardır.

* ukala.

* güzel entryler giren yazar.

* entry si ile geçtiğimiz günlerde gözlerimden yaşlar getirmiş yazardır. güldüm güldüm.. ne kadar güldüm bir ben bilirim. geceleri uykuma girdi o google ın cevabı. sabahları gülmekten çay içmemez oldum google da search e yazılan aklma geldikçe.

yaratıcılığı konusunda şüphe duyulmaması gereken yazardır.**

* ibranice kokenli bir kelimedir.

* enteresan bir arkadaşımızdır. ya bir insan neden bukadar bizim zirveleriyle uğraşmaktadır merak konusudur. beni daha iyi anlamanız için

* peri masallarina inandigimin farkinda olup, ogutler vererek beni uyandirma cabasinda olan yazar. tesekkuru borc bilip, saygi ve hormetlerimi yolluyorum. *

* un autore che ci piace,lo amiamo...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri