deyişime inanmazdım

ceko_25

Banned
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
insanın 7 sinde neyse 77 aynı olucana inanırdım ama bu telkinler beni çok deyiştirdi kendimi gelişime adamamı ve bu sayade deyişmemi sagladı dün playstation bile oynadık be

insanın 7 sinde neyse 77 aynı olucana inanırdım ama bu telkinler beni çok deyiştirdi kendimi gelişime adamamı ve bu sayade deyişmemi sagladı dün playstation bile oynadık be

Ne mutlu senin adina cok sevindim, O halde olumlama cumlelerine ve telkinlerine devam...
y789
956k

olumlama cümlelerini de hiç kullanmıyorum gibi bişey ama var bikaç taktigim tabikide

Şayet dünyanın büyük bir değişime ihtiyacı olduğunu farkedersen, kendine en yakın dünya, SEN olursun.. Oradan başla der OSHO.

Çok büyük ama aptal bir kral sert zeminin ayağını acıttığını söyleyip tüm krallığın sığır derisiyle kaplanmasını emretmiş. Ancak sarayın maskarası bu fikre kahkahalarla güldü; o bilge bir adamdı. Dedi ki: “Kralın fikri en basitinden komik.”

Kral çok kızmıştı ve maskaraya dedi ki: “Bana daha iyi bir seçenek göster yoksa öldürüleceksin.”

Maskara, “Efendim küçük bir sığır derisi parçasını kesip ayağınızı kaplayın” dedi. Ve ayakkabılar bu şekilde doğdu.

Bütün dünyayı sığır derisiyle kaplamaya gerek yok; sadece ayağını kaplamak tüm dünyayı kaplar. Bilgeliğin başlangıcı budur.

deyişimden ziyade 15 20 level atlamış gibiyim 99 level de de bitmiyo level almak sonsuza kadar devam

Şayet dünyanın büyük bir değişime ihtiyacı olduğunu farkedersen, kendine en yakın dünya, SEN olursun.. Oradan başla der OSHO.

Çok büyük ama aptal bir kral sert zeminin ayağını acıttığını söyleyip tüm krallığın sığır derisiyle kaplanmasını emretmiş. Ancak sarayın maskarası bu fikre kahkahalarla güldü; o bilge bir adamdı. Dedi ki: “Kralın fikri en basitinden komik.”

Kral çok kızmıştı ve maskaraya dedi ki: “Bana daha iyi bir seçenek göster yoksa öldürüleceksin.”

Maskara, “Efendim küçük bir sığır derisi parçasını kesip ayağınızı kaplayın” dedi. Ve ayakkabılar bu şekilde doğdu.

Bütün dünyayı sığır derisiyle kaplamaya gerek yok; sadece ayağını kaplamak tüm dünyayı kaplar. Bilgeliğin başlangıcı budur.

çok anlamlı, kısa ve öz.25889

Aynen bende böyleyim. Çok iyi gidiyoruz :)
Başarılar değişim sürecinde...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri