desem de inanma

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
sen isterdin bu sonu,hiçbir sona değişmem

yuvarlandı,geldi bariz

durdurmam

hiç dur demem

ne güzel uzaklaşır her şey

uyurum, nefesim biter

durdurmam

bu sondan hiç korkmam ben

ne güzel uzaklaşır her şey

uyurum,nefesim biter

ne varsa bundan sonra var.

olmaz,geri dönmem

hep isterdin ve oldu bak

bugünden geriye dönmem

kopuyorum ah senin teninden,son güne kadar direnmişken

atıyorum ah seni içimden ben desem de inanma

kaçıyorum ah senin elinden son güne kadar esirinken

atıyorum ah seni içimden ben desem de inanma

atıyorum ah seni içimden ben desem de inanma nakaratıyla öldüren veganın tatlı sert albümündeki en yakıcı şarkılardan biri

sevdiceğinden yeni ayrılmış bünyeler için damar görevi görür. hareketli olmasına rağmen, sözler adamı bi garip yapar, morali bozar. parçanın başında ulan sen istedin böyle olmasını diye yakaran birey, sonlara doğru çöküşe geçer.

darbukalı remixi ile bir yandan oynatırken bir yandan ağlatan şarkı.

bunalım olmasına rağmen, bir yandan da insanın içini kıpır kıpır ettiren,

garip bir vega şarkısı. keşke herkes böyle müzik yapsa

alaturka versiyonuyla insanı coşturan,sözleriyle alakasız bi şekilde insanı gaza getiren vega şarkısı.

dengesiz, dinlerken göbek atılası, uçulası,zıpla zıplamayan top olsun dedirten şarkı.

an itibariyle sözlüğe son 24 saatte katılanların arasında ilk sırada bulunan nesildaş.hoşgelmiş.

dermişimmmm kelimesinin başka bir versiyonu.

kendisi de benim gibi vegateryan olduğunu belli eden arı.

51 promil in de güzelce coverlamış olduğu muhteşem eser

her dinlediğimde erkin korayın seni her gördüğümde aslı eserini anımsadığım muhteşem vega şarkısı.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri