Depresyon Testi ?

ama biz ailecek depresyonluyuz zaten annem ve erkek kardesim doktor yaridimi aldilar evet yardimi oldu ama hala ikisi de mutsuz insanlar ve dunyanin onlarin etrafinda donmesini istiyorlar biz de onlara benzemeyelim derken benziyor muyuz ne?

28-30 gıbı bıır sey cıktım ..:S valla depresyonda olabılırım bılmıyorum :D: :D

27 sad456

yani şimdi ben depresyondamıyım ağla2 niye ama ağla2

puanım 29 gerçekten deprasyondayım
öncelikle merhaba depresyondayım dersen öyle kalırsın, telkinleri dinlemeni ve hergün sabah kalktığında isteğin olmasa bile ''bugün mükemmel bir gün ve güzel süprizler beni bekliyor'' diyerek olumlu telkinler vermeni tavsiye ediyorum ancak olumsuz kelime içeren telkinlerden kaçın ve kendini asla eleştirme, ki eleştirmek hiçbir fayda etmez bunu unutmamusic45956k956k

en düşük puan benimki sanırım..15...kronik depresyon sanırım benimki...hımm yada depresyonlu kişiliksevincli
bu test inandırıcı gelmedi banaa işin doğrusu...

34 sınırlardayım ama psikolojik bunalımlar yaşıyorum

17 aldım ama hayatı seviyorum :) iniş çıkışları hayatta doğal karşılamak gerek..ayrıca bu test depresyon testinden çok sosyallik testi gibi olmuş :D az alanlar telaşa kapılmasın bence ama uzmanlar daha iyi bilir ;)

ben 7 puan Aldım.zaten ne halde olduğumun farkındayım.çarem yok maalesef.ya intahar ya sabır.

ben 14 puan aldım neden aldığımıda gayet iyi biliyorum bu puan bile bana çok aslında test için teşekkürler

ben 7 puan Aldım.zaten ne halde olduğumun farkındayım.çarem yok maalesef.ya intahar ya sabır.
sabır tavsiye ediyorum her sabrın sonu selamete çıkıyo emin ol deneyimliyim bu konuda:) hem bende 17 puan aldım ama kimin umrunda :)dl78

bende 23 aldım dinliyrum bakalım gelişmeler ne olacak

46 çıktı demekki değilmişim ama iyi hazırlanmış bir test gerçekten bir dönem bendende birebir belirtiler vardı:))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri