Depresyon Doğa Sesi

Ynt: Depresyon Dünde Kaldi Doğa

AZRAİL662 ' Alıntı:
farklı programlarla hızını düşürdüm iyice dinledim defalarca dinledim ağlayan kadın sesi var doğru mu ?
Sadece su sesi ve telkin vardir.Ağlayan kadin sesi nereden çıktı.Mümkün olduğunca telkin indirilen bölümlere sorularimizi yazmayalim.Bunun için diğer sorularim bölümün kullanabilirsiniz.

Ynt: Depresyon Dünde Kaldi Doğa

hayatimdegisti ' Alıntı:
AZRAİL662 ' Alıntı:
farklı programlarla hızını düşürdüm iyice dinledim defalarca dinledim ağlayan kadın sesi var doğru mu ?
Sadece su sesi ve telkin vardir.Ağlayan kadin sesi nereden çıktı.Mümkün olduğunca telkin indirilen bölümlere sorularimizi yazmayalim.Bunun için diğer sorularim bölümün kullanabilirsiniz.
programla hızını yavaşlattım 12389 ağlayan kadın seni duyar gibi oldum yanlış duymuşmdur super

Ynt: Depresyon Doğa Sesi

yavaşlattığın çin değişik sesler duyuyor gibi olman normaldir bence canım...

lakin fonda ki ses normal konuşma hızında... yavaşlatınca otomatik olarak normal konuşma hızını ağır çekime aldın dolayısıyla ses deforme oldu...
her türlü sese benzeyeblir hayal gücümüze bağlı olarak...

sevgiler... hismiley

selamalr sıtey tam cözemedım:)ben depresyon için doğa sesı ındırmek ıstıyorum bu konuda yrdım rıca edıyoru.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri