Deneme ses ses, deneme bir ki üç.

MILANO

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
huuuu, sesimi duyabiliyorum, süper süper. 956k
Ben yeni geldim.sapkal89Çekirdek inanç çalışmamı, henüz yaptım, Özlem hnm maillerimi gönderdi, yaklaşık 1500 adet çekirdek inancım ve ben kendisini 1,5 saate yakın tuttuğumuz için özür diliyor, yaşadığım tüm güzellikleri buradan ve bilimum tüm sosyal mecralardan sizlerle, dünyayla ve paralel tüm evrenlerle paylaşmayı seçiyorum.
alkış bence bana 25889

merhaba,

çekirdek inanç çalışmasını epey merak ediyorum. Biraz bahsedebilir misin? Sonuç ne oldu? Neymiş çekirdek inacın ya da inançların?

Merhaba;

Çekirdek inanç çalışmasında Özlem hnm sorular soruyor, ve söylediklerinle kısa sürede bilinç altında ne var ne yok belli ediyorsun. Uzman olan kişide(özlem hnm) başlıyor sana seni anlatmaya, genelde şöyle şöyle yapıyorsun ve böyle oluyor dimi diyor. Herşeyi anlatmalıyım, aman eksik kalmasın derken, bir bakıyorsun suspus olmuş sadece dinliyorsun, seni yıllardır tanıyan yabancıyı. Garip bir duygu.
Benim inançlarım aslında bir çok kişi ile aynı olanlar var olumsuz konuşma, mükemmelliyetçilik gibi, birde bir kaç özel olan var.
Çalışmanın ücretli olması sebebi ile burada ne kadar ayrıntı verilmeli kestiremiyor insan. Eğer ekonomik durumunu sarsmayacaksa ve seni engelleyen inançlarının varlığına eminsen sadece ne olduğunu öğrenmek kaldıysa geriye yani değişime gerçekten hazırsan düşünme yaptır etkileneceksin.
Ben konu ile çok ilgiliydim, sadece inançlarımı isimlendiremiyordum. İsimlendiler rahatladım. Bu başlıklara özel cd ler de gönderilecek cabası.
Ama durumu sarsar dersen incelediğim kadarı ile forumdaki tavsiyeler ve ücretsiz telkinler gerçek bir düzene oturtursan reklam gibi değil, bildiğin işe yarıyor, dinliyor musun bilmem ama ben suçluluk ego ve güven telkinlerini dinlemeye ve etkisini hissetmeye başladıktan sonra karar verip yaptırdım.

Teşekkürler. O telkinleri ben de dinliyorum. Peki sen suçluluk ego yu dinlemeye devam edecek misin?

Evet, 2 hafta bunları dinledikten sonra geeln telkinlere başlanacak, 10 gün 3 gün ara şeklinde 4 tur devam edilecekmiş. Benim cd lerim henüz gelmedi.
sadece Özlem hanım mail olarak bazı olumsuzlamalar ve olumlamalar gönderdi, bunları yapmayada 40 gün ve devamı 3 ay boyunca devam etmeliymişim. dün akşam uygulamaya başladım, bugün korku ve endişelerim azıcık depreşti gibi, yani süper hissetmiyorum, ama iyi olacağına inancım tam. devam ederek, olumlu, pozitif, mutlu, huzurlu bir insan olmayı sevgi ile seçiyorum. Sen de öyle yap.
Özlem hanımın okumamı tavsiye ettiklerinin içinde forumda yayınladığı bir kitap özeti var. 4 anlaşma diye bir kitap, eğer okumadıysan mutlaka oku.

sevgiler

Hayırlı olsun çalışmanız ve güzel sonuçlara vesile olsun. Biz de buradan okur mutlu oluruz sizin iyi haberlerinize. 1500 tane inanç konusunda ciddi değilsiniz herhalde yok ciddi iseniz Allah kolaylık versin. :)

Mükemmeliyetçilik çok yoruyor değil mi insanı hem de mutsuz ediyor. Güzel günleriniz artarak çoğalsın. Fırsat bulduğumda ben de kesinlikle çekirdek inanç çalışması yaptıracağım tereddütsüz.

İyi ki varsınız sevgiler.

Hayırlı olsun çalışmanız ve güzel sonuçlara vesile olsun. Biz de buradan okur mutlu oluruz sizin iyi haberlerinize. 1500 tane inanç konusunda ciddi değilsiniz herhalde yok ciddi iseniz Allah kolaylık versin. :)

Mükemmeliyetçilik çok yoruyor değil mi insanı hem de mutsuz ediyor. Güzel günleriniz artarak çoğalsın. Fırsat bulduğumda ben de kesinlikle çekirdek inanç çalışması yaptıracağım tereddütsüz.

İyi ki varsınız sevgiler.

ÇOOK teşekkür ederim, henüz hiç bir şeyi çözememiş olsamda, çözmeye niyet etmek, bir yerden başlamak güzel ve iyi hissettiriyor, 1500 konusunda elbette ciddi değilim:) ama yinede halletmem gereken bir çok şey var.
gelişmeleri, değişimleri paylaşmak için ben de sabırsızlanıyorum.
sizde iyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. sevgiler.

Merhaba Milano,bende p.tesi günü yaptırdım Çekirdek inanç çalışması Abdullah beye,bana bu tarz mail yada tavsiyeler gelmedi,cd'lere hazırlık için bişey dinlemem söylenmedi,teknikler farklı sanırım .Olumlsuzlama ve hoopoponopono çalışması önerdi Abdullah bey . Aklım karıştı dunk56

Merhaba Milano,bende p.tesi günü yaptırdım Çekirdek inanç çalışması Abdullah beye,bana bu tarz mail yada tavsiyeler gelmedi,cd'lere hazırlık için bişey dinlemem söylenmedi,teknikler farklı sanırım .Olumlsuzlama ve hoopoponopono çalışması önerdi Abdullah bey . Aklım karıştı dunk56

Merhaba foto kontes, çalışma muhtemelen aynıdır, inançlarımız farklıdır diye düşünüyorum, ayrıca mailler adıma özel çalışmalar değil, genel bir kaç olumsuzlama ve inançlarıma uygun olumlamalar, eminim senin şimdi ihtiyacın olmadığından gelmemiştir. Suçluluk, ego güçlendirici ve kendine güven telkinlerini dinlemek genel olarak tüm çalışmalardan önce dinlenmesi tavsiye edildiğinden yeniden hatırlatılmamıştır belki, ben de hoopoppop:) çalışmasını bilmiyorum, zaten ne okuyabildim ne yazabildim:)
çalışma kişisel olduğundan farklılık olmuştur. aslında aynı gün yapmışız çalışmamızı, ben buraya geç geldim. gelişmeleri paylaşalım lütfen.

Merhaba foto kontes, çalışma muhtemelen aynıdır, inançlarımız farklıdır diye düşünüyorum, ayrıca mailler adıma özel çalışmalar değil, genel bir kaç olumsuzlama ve inançlarıma uygun olumlamalar, eminim senin şimdi ihtiyacın olmadığından gelmemiştir. Suçluluk, ego güçlendirici ve kendine güven telkinlerini dinlemek genel olarak tüm çalışmalardan önce dinlenmesi tavsiye edildiğinden yeniden hatırlatılmamıştır belki, ben de hoopoppop:) çalışmasını bilmiyorum, zaten ne okuyabildim ne yazabildim:)
çalışma kişisel olduğundan farklılık olmuştur. aslında aynı gün yapmışız çalışmamızı, ben buraya geç geldim. gelişmeleri paylaşalım lütfen.

Teşekkür ederim cevabın için smil56 hooponopono yöntemini ben uyguladım ama faydalarınıda gördüm.Sanada tavsiye ederim.Bu teknikle ilgili forumda oldukça fazla yazı var ,deneyimleyen kişilerinde paylaşımları çok.Ben kitabını da okudum gerçekten çok faydasını gördüm "Zero Limit " Aynı gün çekirdek inanç çalışması yapmışız sevindim buna ^-^ cd ne zaman elimizde olur bilgin varmı ?

Teşekkür ederim cevabın için smil56 hooponopono yöntemini ben uyguladım ama faydalarınıda gördüm.Sanada tavsiye ederim.Bu teknikle ilgili forumda oldukça fazla yazı var ,deneyimleyen kişilerinde paylaşımları çok.Ben kitabını da okudum gerçekten çok faydasını gördüm "Zero Limit " Aynı gün çekirdek inanç çalışması yapmışız sevindim buna ^-^ cd ne zaman elimizde olur bilgin varmı ?

Ben teşekkür ederim. 10 gün içerisinde gönderiliyormuş cd ler , hafta içi artık elimizde olur sanırım, eli kulağındadır. adını söyleyemediğim çalışmaya ayrıca bakacağım, tavsiyen için çok sağol.
Çok güzel bir cumartesi, hepimiz için mutlu, huzurlu, aşk dolu geçmesini seçiyorum.

sevgiler.

milano senin adına sevindim kardeşim umarım hayalini kurduğun hayatını yaşar ve özgür birisi olursun sevgiler :)

milano senin adına sevindim kardeşim umarım hayalini kurduğun hayatını yaşar ve özgür birisi olursun sevgiler :)

O0AMİN AMİN AMİN , hepimiz için, AMİN AMİN AMİN

evettt, cuma günü CD m geldiiii, 16 ayrı başlık ile çekirdek inançta rekora gidiyorum, bunca engele sahipken ben şimdiki bensem engeller kalktığında ne olurum bilemiyorum, bi herkes çekilsin lütfen tutmayın beni. :)
...
bir günlük tutmamaya, merhaba dediğim yerden kısa ve net bilgiler vererek devam etmeye karar verdim. Şimdiye kadar için minik bir özet geçersek, çekirdek inanç çalışması yaptırmadan 1 hafta önce ego güçlendirici- suçluluk- kendine güven ücretsiz telkinlerini dinlemeye başlamıştım. Bu süreçte sitede ne yazıyorsa neredeyse tamamını okudum, ikna oldum hemen acil randevumu aldım. İhtiyacım olduğundan emindim. Özlem hanımla görüştüm, bunuda belirtmeliyim, harika bir görüşmeydi ayrıca çok çok çok teşekkür ediyorum.
Cuma günü gelen CD mi pazartesi dinlemeye başladım, bugüne ne? evet çarşamba! cumhurbaşkanı koruması gibi tek kulağımda kulaklık, mp3 çalar kıyafetlerimin arasından cebime uzanmış şekilde dolanıyorum. günde 10-15 saat tavsiye edilen süreyi 20 saate çıkardım, kulalık artık uzuvlarımdan biri. Sanırım ilk katkısı bu oldu. Mutasyona uğradım.
Elbette şaka bir yana, 2 haftadır dinlediğim ücretsiz telkinler ve 3 gündür dinlediğim cd m ve ödevlerimin ilk katkısı tavan yapmış bir özgüven oldu. Aslında bundan öncede hakkımda yapılan yorumlar özgüveni yüksek şeklindeydi ama kimse bunun çok iyi yaptığım rollerden biri olduğunu bilmiyordu. Şimdi efor sarfetmeme gerek yok, gerçekten özgüvenliyim.
birde yine ilk değişimlerden en önemlisi boğazımın hemen altındaki huzursuzluk hissi, sanki tüm düşüncelerim koca kafama sığmamışta taşmış boğazıma inmiş gibiydi. Şimdi resmen kendimi dinliyorum nerede bu his diye. Baktım yok fazlada zorlamadım açıkçası:) buralar artık o hislere dar geliyor. ;Neşe kapladı tüm mekanı. Neyseki kısa yazdım :) :) şimdilik bu kadar, ama daha da ne olsun öyle değil mi?
herkese sevgiler, bol neşe ve eğlence diliyorum, görüşeceğiz..

iyi ki varsın MİLANO :) herşey daha güzel olucak

Sevgili milano belki de o his daha önce içinde tutup söyleyemediklerinden kaynaklanıyordu. Özgüvenin da iyice oturunca bu histen tamamen kutulmuş olmalısın. Şimdi istediğin gibi kendini ifade edebiliyorsundur. Ne dersin?

Bir de bu başlığı değişim günlükleri kategorisine taşıyorum. Sevgiler.

Sevgili milano belki de o his daha önce içinde tutup söyleyemediklerinden kaynaklanıyordu. Özgüvenin da iyice oturunca bu histen tamamen kutulmuş olmalısın. Şimdi istediğin gibi kendini ifade edebiliyorsundur. Ne dersin?

Bir de bu başlığı değişim günlükleri kategorisine taşıyorum. Sevgiler.

Evet olabilir, söyleyemediklerimden olabilir, düşünüpte yapamadıklarımdan, yapıpta pişman olduklarımdan olabilir. Benim mükemmelliyetçilik sorunum hat safhada, yaptığım söylediğim her şeyimi eleştiriyor, asla kendimden memnun olmuyordum, elbette 3 günde uçup gitmedi ama bu konuda gevşediğimi hissediyorum. Ve inanılmaz neşeli ve mutlu hissediyorum, bu sürede hiç mi olumsuz bir şey olmadı, hemde neler yaşıyorum, işimde zor bir süreç yaşıyorum, ailemde değişiklikler var bunlara adapte oluyorum vs. ama hiç biri neşemi kaçırmıyor. olayların pozitiflerini görmeye başladım ucundan ucundan. Tabi bu işi istemek ve üzerine çalışmakda önemli. Sürekli farkında olmaya çalışıyorum. Vazgeçmiyorum.

bu arada değişimli her yere taşıyalım konumuzu tatlı moderatör, ilgine çok teşekkür ederim. iyiki varsınnnnnnn actionsmile

İlk baştan beri yazdıkların süper:)))ne kadar eğlenceli bir günlüğün var:)) hayırlı olsun.güzel değişimler seninle olsun:))

Merhaba Milano,çekirdek inanç cd lerini aynı anda dinlemeye başladık.Ne durumdasın.Çok merak ediyorum. actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri