DeLiTaY21'in Günlüğü...

teşekkürler TANRIM...

yavaş yavaş olumluya doğru yol almaya başladığımı hissediyorum.inşallah herşey güzel olacak...

Arkadaşlar 95 kg idim(boyum 1.82) ve şuanda 93 kg yim.öyle fazla kg vermedim ama beni gören herkes baya zayıfamışsın diyorlar.bana göre fazla değişiklik yok fakat görenlerin böyle demesi ilginç.belkide telkindendir...sizce? :)

Arkadaşlar 95 kg idim(boyum 1.82) ve şuanda 93 kg yim.öyle fazla kg vermedim ama beni gören herkes baya zayıfamışsın diyorlar.bana göre fazla değişiklik yok fakat görenlerin böyle demesi ilginç.belkide telkindendir...sizce? :)

istedğin oluyor sanırm yanlş htrlamıyorsam kilo vermek istiyodun 75 kilo senin idail kilon bnce biraz dha vermelisin :)))

baş ağrılarım şiddetlendi.uydum derin fakat sağlıklı değil.yorgunluk hat safada.hayrlısı...

1-2 hafta içinde bırakacağım telkinleri.artık çok yoruyor.uzun bir süre oldu.baş ağrısı ve ağırlık hissi yapıyor bende...

Bırakmadan önce atakan abiye danışsan iyi olur.Baş ağrısı ve ağırlık hissi geçici etkilerdir :)Ne kadar süredir dinliyorsun ?
canım öylede ne bilim çok sıkıldım ya:(sürekli msj yazmak istemiyorum Atakan Ağabey'e çok fazla msj yazılıyor.Adam anlattı defalarca :D yani ne bilim etki etmiyor gibi geliyor bana.25 nisandan beri dinliyorum.şimdi başka bir telkin alacağım belki o fayda eder.bilmiyorum artık :s

hayatım değişmedi aksine kötüleşti.telkinlerin hiç faydasını görmüyorum.tam 2 ay olunca bırakıyorum...

telkinler etki ediyor.bunu bugün yaşadıklarımdan anladım.üstelik %100 etki ediyor.ama oturması zaman alıyor sanırım.ama etki ediyorrr ediyorrr ediyor ediyorrrr

Delitay yazdıklarını dikkatle ve çok büyük bir ilgiyle okudum.Gerçekten süper bir günlük tutmuş herşeyi anlatmışsın ve çok iradelisin.

Yanlız merak ettim telkinler etki ediyor yaşadıklarımdan anladım demişsin.Ne yaşadığını anlatırmısın bizde inancımızı daha artıralım ve gerçeği daha net görebilelim

Delitay yazdıklarını dikkatle ve çok büyük bir ilgiyle okudum.Gerçekten süper bir günlük tutmuş herşeyi anlatmışsın ve çok iradelisin.

Yanlız merak ettim telkinler etki ediyor yaşadıklarımdan anladım demişsin.Ne yaşadığını anlatırmısın bizde inancımızı daha artıralım ve gerçeği daha net görebilelim
şimdi yaşadığım olayları tam anlamıyla anlatamam elbette.fakat şöyle deyim.etki ettiğinin farkına hiç varmıyorsun bile.sonra olaylara verdiğin tepkilere bakıyorsun vs. bende böyle yaptım ve bugün yaşadığım tesadüfi şeylerle anladım ki bu telkinlerden kaynaklanan durum...şartlandırmadan dinlemekte daha çabuk etki edeceğini düşünüyorum.

telkinler manyak bir şey :D dinlemeyen, bırakan çok şey kaçırır... yapanlara çok teşekkür ederim :D

Vaybe yazmayalı baya olmuş:)telkinleri bırakmamakla üstüne gitmekle çok iyi yaptığımı düşünüyorum.yeni telkinler almayıda düşünüyorum.umarım herkes istediği sonuca ulaşır...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri