- Reaksiyon puanı
- 0
* an itibari ile moderatör olduğunu gördüğüm kişi
edit: an itibari ile yönetici olduğunu kanıksadığım kişi.
* yönetici sıfatını tercih eden kişi.
* çevresini güldürebilmekten haz duyan kişidir.
* sözlükte neler olup bittiğinden habersiz kişidir.
zaten haberdar olan bir "yönetici" göremedik.
* küfürsavar yöneticidir, gördüğünü affetmez.
* adı gibi ''delikanlı'' yazar.
* o da sevip filozof olmustur benim gibi sanırım yanılmıyorsam. yakın hissediyorum kendime
* kendisini, "felsefenin de geyiğin de dibine vururum, her konuda az çok konuşacak sözüm vardır" diye özetleyen yazar ve yönetici.
* muhafazakar milliyetci
* yorumlarındaki kalitesini gittikçe arttıran sözlükte bulunmasına sevindiğim yazar...
* delikanlıdır kendi..entry düşmanı olmakla beraber sıcak kanlıdır da...
* sözlüğe hem bilgi içerikli hem de yaran entryleri girmeyi başaran an itibariyle nadir yazarlardandır.
* milliyetci bir kardesimizdir. sadece o olsa, turk milliyetcisidir bir de. sozlukteki turk olmayan arkadaslari* incitmektedir. biraz daha yavas olsa keske diyoruz. gecenin bi yarisi nedir bu ask sevk diye sasiriyoruz.
edit: dogru, irkci degil. milliyetci.
* ırklarla sorunu olmayan, 'Ne Mutlu Türk'üm diyene' inancını benimsemiş kişidir.
* namaz başlığına girdiği entry'lardan anladığım kadarıyla milliyetçi muhafazakar çizgide kendine bir yol tutturmuş moderatör.
* herkesi memnun etmenin zor olduğunu bilen, bazen forumsu girişler yapma hatasına da düşen, ikazlara hak verip kendi girişini de delikanlı gibi silen yöneticidir.
* kanı deli bir yazar.*
* çizgisini belli etmiş ve bundan ödün vermeyen takip ve takdir edilen yazar.
* büyük insan yüce kişilik ..
* Daha vizyona girmeden kurtlar vadisi ırağ ı arsivlenecek filmler sırasına koyan ilginç yazar...
* kurtlar vadisi ırak ın fragmanını bile indirip arşivlemiş yazar.
* kendisi saygı duyulması,eli öpülesi insandır.Büyük bir robot fanatiğidir.Elektronik mühendisliği unsurlarının hepsini üstünde taşıyan,robot topluluğunun en büyük adamıdır.
* daha önceden adı gibi ''delikanlı'' yazar demiştim...
bu akşamda adı gibi ''delikanlı'' bir mod olduğunu gördüm...
edit: an itibari ile yönetici olduğunu kanıksadığım kişi.
* yönetici sıfatını tercih eden kişi.
* çevresini güldürebilmekten haz duyan kişidir.
* sözlükte neler olup bittiğinden habersiz kişidir.
zaten haberdar olan bir "yönetici" göremedik.
* küfürsavar yöneticidir, gördüğünü affetmez.
* adı gibi ''delikanlı'' yazar.
* o da sevip filozof olmustur benim gibi sanırım yanılmıyorsam. yakın hissediyorum kendime
* kendisini, "felsefenin de geyiğin de dibine vururum, her konuda az çok konuşacak sözüm vardır" diye özetleyen yazar ve yönetici.
* muhafazakar milliyetci
* yorumlarındaki kalitesini gittikçe arttıran sözlükte bulunmasına sevindiğim yazar...
* delikanlıdır kendi..entry düşmanı olmakla beraber sıcak kanlıdır da...
* sözlüğe hem bilgi içerikli hem de yaran entryleri girmeyi başaran an itibariyle nadir yazarlardandır.
* milliyetci bir kardesimizdir. sadece o olsa, turk milliyetcisidir bir de. sozlukteki turk olmayan arkadaslari* incitmektedir. biraz daha yavas olsa keske diyoruz. gecenin bi yarisi nedir bu ask sevk diye sasiriyoruz.
edit: dogru, irkci degil. milliyetci.
* ırklarla sorunu olmayan, 'Ne Mutlu Türk'üm diyene' inancını benimsemiş kişidir.
* namaz başlığına girdiği entry'lardan anladığım kadarıyla milliyetçi muhafazakar çizgide kendine bir yol tutturmuş moderatör.
* herkesi memnun etmenin zor olduğunu bilen, bazen forumsu girişler yapma hatasına da düşen, ikazlara hak verip kendi girişini de delikanlı gibi silen yöneticidir.
* kanı deli bir yazar.*
* çizgisini belli etmiş ve bundan ödün vermeyen takip ve takdir edilen yazar.
* büyük insan yüce kişilik ..
* Daha vizyona girmeden kurtlar vadisi ırağ ı arsivlenecek filmler sırasına koyan ilginç yazar...
* kurtlar vadisi ırak ın fragmanını bile indirip arşivlemiş yazar.
* kendisi saygı duyulması,eli öpülesi insandır.Büyük bir robot fanatiğidir.Elektronik mühendisliği unsurlarının hepsini üstünde taşıyan,robot topluluğunun en büyük adamıdır.
* daha önceden adı gibi ''delikanlı'' yazar demiştim...
bu akşamda adı gibi ''delikanlı'' bir mod olduğunu gördüm...