DEĞİŞTİREN VİDEOLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben yanlıs yapmısım..nasıl oldu bu ben muzık göndermıstım..şaşkınım şu an..benım göndermek ıstedıgım buydu
Dreamcatcher - YouTube

Allahımm neler oluyor :))

nurucum bu videoyu rüyalar başlığının altına da kopyalayabilir misin rica etsem. Çok faydalı olur orada bu video

canımcım nasıl oldu anlamadım paylasmak ıstedıgım vıdeoydu ama bu sayfayı göndermısım..tamam okuyordum bu sayfayı ama..demmekı paylasmam gerekıyormus..herkese şifa olsun ınsallah.

Burdasın!
varoluş seni doğurdu.
demek ki çok büyük bir ihtiyaç oluştu
ve sen bir boşluğu doldurdun.
sensiz varoluş eksik kalacaktı.
ben bunu söylediğimde,
yalnızca sana söylemiyorum:
bunu ağaçlara, kuşlara, hayvanlara,
sahildeki çakıl taşlarına da söylüyorum.
koskoca sahilde tek bir çakıl taşı eksik olduğunda,
sahil aynı olmayacak.
tek bir çiçek eksik olduğunda,
evren onun yokluğunu hissedecek.
nasılsan öyle değerli olduğunu hissettiğinde,
başkalarının da nasılsa öyle değerli olduğunu hissedeceksin.
OSHO

Kendi Değerinin Farkına Varmak - Osho - YouTube

eft denilen bumu iki tak tak sorun bitti gelsin mutluluk pek ikna olmadim.

EFT'nin etki etmesi içiin kişinin farkındalığının yüksek olması gerekir. orada belli akapunktur noktalarına vuruş yapılıyor. eft sorunu tamamen geçirseydi kimse psikologlara gitmezdi. kendi kendine de uygulayabiliyorsun. uygulayıpta başarılı olan varsa ben de merak ediyorum.

EFT'nin etki etmesi içiin kişinin farkındalığının yüksek olması gerekir. orada belli akapunktur noktalarına vuruş yapılıyor. eft sorunu tamamen geçirseydi kimse psikologlara gitmezdi. kendi kendine de uygulayabiliyorsun. uygulayıpta başarılı olan varsa ben de merak ediyorum.

zaten herkes inanmıyor ve denemiyor bile. İnan bana ilacı adamın ağzına veriyorsun bazen o şüphelenip geri tükürüyor. Herkes denemiyor yada uğraşmıyor. Ben faydasına inanıyorum. Günlük en az bir kaç konuda EFT yapmaya gayret ediyorum.
Kitap
EFT ile İyileşin, İyileştirin
Bülent Uran, Nilgün Çalık
Gelişim Yolculuğu Yayınları / Kişisel Gelişim Dizisi

EFT yi en iyi öğrenebileceğiniz ve uygulama alanı oldukça fazla olan bir kitaptır. Ben Nilgün hanımdan 6 seans aldım. Sonrasında devam etmek için bu kitaba da sahip oldum. Şimdi başucu kitaplarımdandır. Hatta yatağımın bir kenarında durur. Devamlı alır bir kaç konu çalışır bırakırım. Herkeste aynı etkiyi yapmaz çünkü bu sizin ne kadar derinlere inebildiğinize ve yaralarınızın ne kadar derinlerde olduğunla ilgili birazda. En azından denemeye değer diyorum ben.

zaten herkes inanmıyor ve denemiyor bile. İnan bana ilacı adamın ağzına veriyorsun bazen o şüphelenip geri tükürüyor. Herkes denemiyor yada uğraşmıyor. Ben faydasına inanıyorum. Günlük en az bir kaç konuda EFT yapmaya gayret ediyorum.
Kitap
EFT ile İyileşin, İyileştirin
Bülent Uran, Nilgün Çalık
Gelişim Yolculuğu Yayınları / Kişisel Gelişim Dizisi

EFT yi en iyi öğrenebileceğiniz ve uygulama alanı oldukça fazla olan bir kitaptır. Ben Nilgün hanımdan 6 seans aldım. Sonrasında devam etmek için bu kitaba da sahip oldum. Şimdi başucu kitaplarımdandır. Hatta yatağımın bir kenarında durur. Devamlı alır bir kaç konu çalışır bırakırım. Herkeste aynı etkiyi yapmaz çünkü bu sizin ne kadar derinlere inebildiğinize ve yaralarınızın ne kadar derinlerde olduğunla ilgili birazda. En azından denemeye değer diyorum ben.
Bülent Uran'ın EFT kitabını ben de almıştım. geçen yaz büyük bir heyecanla uygulamıştım. sonuç alamadığımı görünce bıraktım. herkeste etkileri farklı olabiliyor demek ki.birkaç uygulamada az bir değişiklik görsem devam ederdim. fırsatım olunca tekrar uygulamayı da düşünüyorum. bu tür uygulamaların çakraların açıklığı oranında etkili olduğunu düşünüyorum. bilinçaltı telkinleri de öyle. çakralar ne kadar açıksa o kadar etkili oluyor. her şey birbiriyle bağlantılı aslında. enerji akışı tıkanmışsa daha çok çalışmak lazım belki.

Bülent Uran'ın EFT kitabını ben de almıştım. geçen yaz büyük bir heyecanla uygulamıştım. sonuç alamadığımı görünce bıraktım. herkeste etkileri farklı olabiliyor demek ki.birkaç uygulamada az bir değişiklik görsem devam ederdim. fırsatım olunca tekrar uygulamayı da düşünüyorum. bu tür uygulamaların çakraların açıklığı oranında etkili olduğunu düşünüyorum. bilinçaltı telkinleri de öyle. çakralar ne kadar açıksa o kadar etkili oluyor. her şey birbiriyle bağlantılı aslında. enerji akışı tıkanmışsa daha çok çalışmak lazım belki.

hmmmm bilmem, benim çok sevdiğim ve devamlı elimin altında olan bir kitaptır. Belkide biz uygulamayı beceremiyoruz yada değişimi fark edemiyoruz.

kitap çok güzel. ben de bunu farkederek aldım. bülent uran zaten konusunda uzman . belki ben büyük değişimler beklemiişimdir, küçük değişimlerin farkına varamamışımdır. uzun süre uygulamak gerekli sanırım.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri