Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sundea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız değilsin. İnancın var mı bilmiyorum ama, eğer inancın varsa Yaratıcı'nın her zaman seninle olduğunu bilmelisin:)

Tanrı'nın Muhtırası yazısını okur musun rica etsem?

inancım var elbet bahsettiğim beşeri bir yalnızlık hissi. teşekkür ederim yazıyı bulup okuyacam

Tatilin anlamı kaçış da olabilir. Kaçmak istediğin bilinçaltı kalıpları var aslında istediğin tatil modunu şimdi burada yakalayabilirsin. Tatilde her şey güzeldir, herkes mutludur. Tatilin kötüsü olmaz. Tatil modu budur. İki kere benzer rüya görmen üst üste manidar canım. Sorularını genişlet uyandığında bu rüya bana ne anlatmak istemiş olabilir diye bir sor bakalım kendine önceki günü düşün rüyanda gördüklerinle ilgili günlük hayatta her hangi bir uyarıcı ile karşılaştın mı diye sor? Karşılaştıysan farkında ol. Onlar haberci veyua cevap bulabileceğin rüyalar değildir. alakasız rüyalarının kaynaklarına odaklan.

Sevgiler.

teşekkür ederim yorumun için. kaçmak istediğim çok şey var. tatili önceden beri çok görürüm rüyamda. kaçış isteği mantıklı . bir diğer tekrarlayan rüyada kediler. evi kediler basıyor rüyamda bir türlü çıkaramıyorum kedileri :) fobim falan yok severim ama anlamını bilmiyorum

olabilir harikasın walla :) forumumuzun rüya yorumcusu bence sen güzel de fal bakıyorsundur :)

sezgilerinin güçlü oldugunu anladığım icin dedim zaten :)

16.gün : vücudumun her yerinde sivilceler pörtledi. Bir değil iki değil onlarca var. Ama ben bunu iyiye yoruyorum. demek ki bir şeyler değişiyor ve bedenim reaksiyon gösteriyor. Yıllardır içimde biriken zehri dışarı atıyorum diye düşünüyorum.İYİLEŞİYORUM...

Kızgın mısın? Sen değilsen de vücudun kızmış bir şeylere ama geçicek çok şanslısın.

aradaki günler silinmiş :( sağlık olsun

20. gün : hastalık , kaç gündür yataktan kalkamıyorum .. ruhum iyileşirken bedenim mi hastalanıyor ne ?

Haklısın canım ama ben buraya herşeyi oldugu gibi yazmaya çalışıyorum.

23. gün :Sağlığım her geçen gün artıyor ve sağlıklıyım :) şükürler olsun

Yok canım silmen için yazmadım günlük hayatta kullandığın kelimeleri değiştirmek de çok fazla hayatını etkiliyor o yüzden daha farklı kelimeler seçmek daha farklı cümleler kurmak faydalı onu demek istemiştim. Tabi ki olanı olduğu gibi yaz. Sevgiler.

haklısın canım kelimelerin gücünün farkındayım. ben de günlük hayatta olumsuz kelimeleri kullanmamaya gayret ediyorum . Ne demek istediğini anladım.

24. gün : Çok şükür iyileştim, artık daha sağlıklı ve yenilenmiş olarak ayağa kalkıyor ve geri kalan hayatımı daha güzel yaşamayı seçiyorum

28. gün :
Üzülme!.. Dert etme can!.. Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, yürüyebiliyorsan... Ne mutlu sana!.. Elinde olmayanları söyleme bana... Elinde olanlardan bahset can!… Üzülme!.. Geceler hep kimsesiz mi geçecek?.. Gidenler dönmeyecek mi?.. Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede.. Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış... Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta... Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?.. “Hüzün olgunlaştırır” ...“Kaybetmek sabrı öğretir”...

Hz. Mevlana...

29. gün : Telkinlerde 3. turdayım ama hem iş hem aşk hayatımda hiç bi gelişme yok, yaprak kıprdamadı diyebilirim :( sabrediyorum, her şeyin güzel olacağını düşünüyorum ama bir şeylere heyecan duymayı özledim.

30. gün : Döktüğüm gözyaşlarını da, seni de Rabbime havale ediyorum. En iyisini O bilir , ben bilemem, sen bilemezsin. Ama bildiğim bişey var ki, başkasının ahıyla yaşanmaz, birinin mutsuzluğunun üstüne mutluluk kurulmaz. Gün olur döner elbet devran, belki bu dünyada, belki başka dünyada. Önümde diz çöktüğünü göstersin Rabbim bana

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri