Değişik Versiyonları Dinlemek ?

emreetunet

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
3 versiyonu da dinlesem bir sorun olur mu telkinler aynı değil mi ? terli345

evet telkinler aynı sadece müzikler farklı

ne demek ben teşekkür ederim:) keyifli dinlemelermusic45

Ben şu anda klasik müzik dinliyorum.ego ve suçluluğu ama birde doğa sesine geçmeyi düşünüyorum.uykuda doğa sesi daha ideal deniliyor.ama işte insanı sürekli wc'ye gitmek zorunda bırakmasından çekiniyorum.klasik müzikle 1 haftadır deliksiz uyuyorum inanın.gece 23.00'da dinlemeye başlıyorum.1 saat kitap okuyorum.saat 00.00'a doğru yatıyorum.sabah saat 07.00'da ayaktayım evelallah:)üstelik gece hiç kalkmadan.Ve sabah kalktığımda hiç bir yerim ağrımadan...o yüzden bilmiyorum doğa seslerine geçip geçmemekle kararsızım...

ben 3 aydır doğa sesleriyle uyuyorum ve wc sorunu yaşamadım hiç:))bir iki gece dene istersen olmadı klasik dinlersin.ayrıca gece doğa sesi dinlemek zorunda değilsin klasikten memnunsan devam et nede olsa telkinler aynı.

ben 3 aydır doğa sesleriyle uyuyorum ve wc sorunu yaşamadım hiç:))bir iki gece dene istersen olmadı klasik dinlersin.ayrıca gece doğa sesi dinlemek zorunda değilsin klasikten memnunsan devam et nede olsa telkinler aynı.
evet gerçekten çok memnunum klasik müzikli telkinlerden.bugün tam 1 hafta olacak.maksat deneme olsun diye doğa seslerinide dinlemek istedim.1 tane filan araya sıkıştırabilirim:)

mutluluk telkinini dinliyor musun bilmiyorum ama okyanus sesleri var benim çok hoşuma gidiyor yatarken önce onu açıyorum,tavsiye ederim.ego ve suçluluğunda yeni versiyonlarında okyanus sesi var onlarda güzel.

ben yeni üye oldum siteye ve bu telkinlerden ihyacım olanını nasıl indireceğimi bilemiyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri