davetsiz misafir

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
boğaziçi üniversitesi bilimkurgu kulübü tarafından çıkarılan,içerisinde oldukça başarılı denemeler, inceleme yazıları ve röportajlar barındıran,tek bir sayfasını bile okumadan geçmediğim, beni kendisine hayran bırakan, okunulası dergi.

bkz. tanrı misafiri)

bir başka bakış açısıyla ilişkiden bıkmış, bezgin ve kötü hissederken kendini birinin kalkıp hayatına girmesi hiç beklemediğin anda olur bu olay ve düşünürsün yıllarca koştum birilerinin peşinden olmadı, şimdi ben istemiyordum, olana bak.

sevinsen mi üzülsen mi şaşırır kalırsın aldırış etmesen olmaz, bel bağlamak da istemezsin. çok garip bir duygudur. ama adı üstünde davetsiz de olsa davetli de olsa gelen misafirdir. mutlaka günün birinde gidecektir.

bkz. yırtık dondan çıkmak)

bilimkurgusever bogaziçi üniversitesi ögrencileri tarafından hazirlanan, bununla beraber herkesin katkısına, öneri ve eleştirisine açık, üç aylık bir bilimkurgu, çizgiroman ve eleştiri dergisidir. sonbahar 2002'de, bir fotokopi fanzin olarak yola çıkan davetsiz misafir, gördügü yoğun ilgi dolayısıyla zaman içinde matbaaya geçip tirajını artırarak, yurtçapındaki kitapçılara dağıtılmaya baslanmıstır.

denemleri,kitap eleştirileri,sinema yazıları,söyleşileri,çizgiromanları,öyküleriyle saglam bir dergi.heryerde bulunmuyor,satış noktaları var bunlarda belirli illerde var.kapak cilt basım yönündende oldukça özgün. kapaktaki çizimler harika denilecek kalitede.

her yönüyle takdir ettim... ilk günden buyana elimden düşürmüyorum.abonelik fiyatıda oldukça makul oniki milyon yıllık.her yönüyle takdir ettim..

1983 yılında çekilen ve yönetmenliğini zeki alasya'nın üstlendiği sinema filmi, oyuncuları'nın zeki alasya, metin akpınar, sevda ferdağ, neriman köksal, filiz ersürer, belkıs dilligil, ismail hakkı şen ve diler saraç olduğu bu akşam 21:50'de trt1 televizyonunda yayınlanacak komedi filmi.

en uyuz, sinir olunası misafir çeşididir. türk insanın genleri vasıtasıyla getirdiği misafirperverlik olgusunu öyle bir suiistimal ederler ki kafalarını birbirine tokuşturup sersemletmek ve bir koli içerisinde evlerine geri yollamak ister insan.

yaz formatında evde oturmaktasınızdır. televizyona bakılmaktadır ailecek. sonra birden kapı çalar, önce kapıcı aidatları topluyor zannedersiniz. sonra gelen sesle olayın farkına varırsınız.

++ biz geldiiikkkkk, şöyle geçiyorduk bir uğrayalım dedik.

bir de bebekliyse bu "geçiyorduk uğrayalım" insanları daha kötüdür. zira akşam evde rahat rahat oturma isteğinize bir güzel limon sıkarlar.

sesin duyulmasının ardından babayla aynı anda ayağa zıplanır. görülmeden odalara dağılmak için kapının kıyısından geçilmeye çalışılır lakin geçtir, çoktan görülmüşsünüzdür.

"beş dakika oturup gideceğiz, rahatsız etmeyelim" lafı en çok sevdikleri laftır. lakin bu beş dakika, dakikalar geçtikçe çoğalır yarım saat olur, bir saat olur. eğer evden çıkabilmeniz mümkünse en iyi yol budur onlardan kaçmak için. bırakın evde bulunan diğer insanlar uğraşsın.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri