datça

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
akdenizle ege nin birleştiği nokta.

ulaşımının zor olmasından ötürü pek de tutulmayan.. ve bu yüzden güzelliği kaybetmeyip, sakin bir yer olma özelliğine sahip olan..günümüz şartlarında mükemmel tatilin yapılabileceğine inandığım, hayatımda suyu bu kadar güzel bir renkte daha önce görmediğim denize sahip olan..türkiyenin tam güneybatı ucunda bulunan muğla ilçesi.

can babamın* cenneti

kış mevsiminde kafa dinlemek için oldukça ideal olan, muğlada bulunan bir yarımada. denizi çok güzeldir.aynı zamanda sahilde balıkçı kahveleri vardır. dışarda yağmur yağar deli gibi, balıkçı kahvesinde sobanın başına geçer, avcunuzun içindeki çay bardağına sığınırsınız.

huzura erişilecek son nokta. afrodit de burda yaşarmış huzurunu biliyomuş kereta.

11 seneye yakın bünyesine dahil olduğum,yolu eskiye nazaran çok daha iyi durumda olan ve özellikle bodrum gibi bok edilmesini asla ve asla istemeyeceğim dünyadan ayrı yarımada modundaki enfes muğla ilçesi.

ve daha neler neler...

dat'ların anadili

havasına, denizine, bademinin tadına hayran olunan, ismini her duydugumda aklıma can yücel gelen muglanın şirin ilçesi..

rüzgar sörfü konusunda alaçatı'ya rakip olmayı planlayan yermiş burası. gidilesi görülesi yerler arasında en başlara yerleşmiştir.

şu ana kadar gördüğüm en güzel denize sahip olan mekan

muğla ilinin 14.662 nüfuslu ve 446 km2 yüzölçümlü ilçesidir.

mustafa kaya ilçenin kaymakamıdır. cumalı, emecik, hızırşah, karaköy, kızlan, mesudiye, sındı, yakaköy, yazıköy isimlerinde toplam 9 köyü bulunur.

insanlarının badem kırıp şarap,balık tutup rakı,para bulup viski içitiği,imamın ezanı olabildiğine kısa okuduğu,sakin tatil mekanı.bir de hurşit amcası vardır oranın,her gün datça dan muğla ya ptt işleriyle ilgili şeyler getirir götürür ford minibüsüyle.tabi minibüste boşyer olunca ek iş olarak yolcu da alır uygun fiyata.bana da denk geldi bindim,merak çekti.

kurban:dayı kolay gelsin datça ya gidiyomun?

hurşit :hemen gidiyoz,atla çabuk!

en arkaya oturdum.benden başka bir kaç kurban daha var.neyse dayın bastı gidiyor şehir içinde bile.marmaris e kadar üç tane bizden önce kalkan minibüs solladık.ben tabi biraz tedirgin oldum haliyle ama sesimi de çıkaramadım.merkez kaç kuvvetine dayanamayıp öne geçtim.

kurban:dayı ne zamandır uğraşıyon bu işle?

hurşit
redface.gif
tuz yıl altı ay on üç gündür!

adam gün verdi ya.bir de hızlı hızlı konuşuyor,az ve öz cevaplar.datça nın virajlarını ezberlemiş artık kaç senedir psikopat gibi daldı hepsine.marmaristen kalkan dört arabayı da sollayarak sözü geçen yere vardık..bak hala burdayız

bi tarafına egeyi bir tarafına da akdenizi alan tatil beldesi.

ne bodruma benzer ne çeşmeye ne de diğer bol turist çeken gözde yerlere.sessizdir sakindir kendi halindedir.denizi de güzeldir buranın.hele tekne gezisine çıkıp da o koyları görünce denizden çıkmayası gelir insanın.yeşili de havası da bi başkadır buranın.

henüz çivisi çıkmamış olan, dolayısıyla da marmaris ve bodrum'a benzemeyen sakin, kafa dinlenecek tatil mekanı.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri