danişalım tanışalım

rainuns

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba yeni üyeyim jaunty tavsiyesiyle geldim.. actionsmile

Ynt: danişalım tanışalım

mrb arkadasim bende yeniyim h.g smil56

hosgeldin.gif
jaunty sevgili dolu ve değerlidir... bana arkadaşını söyle sana kim olduğun söyleyeyim demişler...
sen ondan o senden iyidir eminim ki..... aramıza hoşgeldin... sefalar getirdin rainuns .... ark5
smiley153lx5.gif

hoşgeldin Ünsal.
bu konularla pek ilgin olmasa da bana değer verdiğin için, krz56 hpm1 mlk34 ''vardir bir hikmeti'' şeklinde düşünüp aramiza katilmaya karar verdiğin için sağol.
bugun kafami çok şişirsen ve şımarık şımarık davransan da seni severim bilirsin. smil56 ark5
ne güzel birsey yaptin da geldin. kiss3

rainuns ' Alıntı:
merhaba yeni üyeyim jaunty tavsiyesiyle geldim.. actionsmile

jaunty ' Alıntı:
hoşgeldin Ünsal.
bu konularla pek ilgin olmasa da bana değer verdiğin için, krz56 hpm1 mlk34 ''vardir bir hikmeti'' şeklinde düşünüp aramiza katilmaya karar verdiğin için sağol.
bugun kafami çok şişirsen ve şımarık şımarık davransan da seni severim bilirsin. smil56 ark5
ne güzel birsey yaptin da geldin. kiss3
bence ne ii yaptında geldin arkadas katılıyorum jaunty me 44

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri